Меню

Избрани новини

Клюкарник

Несметно богатство! Фаталната Мис България Гуркова натрупала милиони в диаманти! (снимки)

Какво наследява от покойния си съпруг?

Една от най-красивите българки Наталия Гуркова неочаквано и по доста шокиращ начин се оказа безвреме вдовица.

Нейният съпруг Джордже Михалевич беше разстрелян в понеделник (24 септември) в луксозния си автомобил "Порше" в южноафриканския град Бедфордвю близо до Йоханесбург, където той живее от години, както вече LifeOnline.bg съобщи.

Въпреки милионите си и опитите за покушения срещу него, черногорският бизнесмен се е движил спокойно и без охрана със себе си.

Тежката вест Наталия Гуркова научила в София, където прекарва по-голяма част от времето си.

Двойката има щастлив брак вече 15 години. Въпреки слуховете и постоянните раздели двамата демонстрираха любовта си и почти постоянно бяха заедно. Често пътуваха заедно на луксозни почивки, от които щедро споделят кадри, докато двете им деца са оставени на грижите на свекървата, която с радост отменя Наталия в гледането на децата, припомня ПИК.

Малко след сватбата им Джордже подари на Гуркова луксозен магазин за бижута в ЮАР, който тя да управлява и го прави доста успешно през годините. Основния бизнес на сърбина бе търговия с диаманти. Именно това са и версиите за неговото убийство.

Богатството им основно е в скъпоценни камъни, които Гуркова колекционира през годините.

Според слухове тя притежава бижута на стойност над 8 милиона евро.

Отделно от бижутата на Гуркова, мъжът й също притежавал завидна колекция от скъпи мъжки играчки като часовници и копчета за ръкавели с диаманти, с които се кипрел по светски събирания.

Имането на Гуркова пък е каширано в специален банков сейф, достъп до който имат само тя и вече покойният й съпруг.

Преди няколко години едноименната носителка на титлата се прибра в България, след опит да бъде отвлечена дъщеря й. Именно тогава двамата родители взели решението, че у нас семейството ще е на сигурно място.

За да се виждат Гуркова отскачаше често до Черна гора или организираше луксозни почивки, за да могат да скрепяват любовта с богатия ли любим.

15 години по-късно, на диванчето на което се запознаха

В началото на годината двамата се завърнаха в ЮАР, където е била и първата им среща, за да седнат на същото диванче където преди 15 години са си направили първата снимка като двойка, похвали се тогава бившата топ моделка. 

"Моите пожелания са само сбъднати мечти! Годините минават, но усмивките остават!" - гласи текстът към снимките, които тогава написа Наталия Гуркова.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза