Меню

Избрани новини

Звездите

Нова тенденция в лекия жанр! Зрели жени пеят за любов с пубертети! (видео)

Лековат фройдистки чалга анализ с вкус на хип хоп и агнешко

След дуета на Емилия (36) с Емрах Стораро (15) се зачудихме не е ли много странно зряла жена да отправя любовни обяснения на ученик?!

Шокът ни връхлетя още от заглавието написано след имената на звездата и нейният непълнолетен дуетен партньор - „По такива си падам“.

Свалката между милфката и пубера започва още в началото, като текстът недвусмислено показва, че „каката“ е наясно с неврастенията на партньора си с думите „Май ще гушкаш мечо пух….

Това ни оставя без дъх и съмнение, че лирическият герой е още в ранна детска възраст и не му е дошло време за любовни игри.

Въпреки това, „матюрката“ е подвластна на малчугана, което идва да се разбере от пасажите „идеален ли съм чух?“ и „без мен не можеш ли дочух?“.

Задаваме си въпросът - Не трябва ли децата да пеят детски песнички, а не епопеи на разврата?!

Бяхме подминали този акт на неблагоразумие и се надявахме наивно, че появата на подобна колаборация е нелепа случайност и няма да се повтори.

Емилия и Емрах Стораро

Гледай видеото на Емилия и Емрах ТУК!

Точно тогава, съвсем неочаквано на ефирния небосклон се появи още една ода за едиповия комплекс създадена от известна пееща майка и голобрад тийнейджър.

Вече се досещате, че иде реч за Денис Теофиков (18), който пак е от катуна Стораро, (нещо като братовчед на Фики и Емрах… то можеш ли да им хванеш родословието там…, б.а.), та той и многоуважаваната от всички Цвети Янева (29).

Двойката с възрастова разлика 11 години изневиделица изстреля „съвместен проект“, който по текст и видео съдържание много напомня на пилотната кугар-мания на Емилия и Емрах.

Заглавието моментално дава заявка за кристално ясната ситуация на забранената любов „Грешка беше“, а изречението в един от стиховете изпят от Денис „Като малко дете раних те без да мисля въобще...“, пояснява, че се пее за забранената любов между дете и възрастна жена, може би на възрастта на майка му?!

В тази песен обаче, авторите Анастасия Мавродиева и Росен Димитров са добавили и пикантен софт „садо – мазо“ елемент – „Искам те наранен, от ревност искам те съкрушен.

Любимата игра на главните герои очевидно е строга господарка – покорен роб, защото влюбеният юноша признава покорството си: „ще пълзя, горя, ще крещя“!

Припевът идва за да ни закове с думите „Ти го каза грешка беше, не любов е че с мене спеше, но било е мило мое, всеки следващ след теб болеше.“

Тук вече не остава и капка съмнение, че става въпрос за секс, а едиповия комплекс на подрастващият лирически герой изпъква фундаментално!

Какво послание носят на предимно младите си слушатели тези песни?

Денис Теофиков и Цветелина Янева

Песента на Цвети Янева и Денис гледай ТУК!

В процеса на изготвянето на този фройдистки чалга анализ се натъкнахме на още един пиперлив пример, който ни кара бързо да се извиним на изпълнителите от лекия жанр за заглавието (макар и да не възнамеряваме да го променим, б.а.).  

Попаднахме на малко известна песен на Мария Илиева (40) с рапърчето V:RGO (19) от Бургас.

Фючъринга е публикуван в началото на изминалото лято, но в действителност е хип хоп римейк, продължение, кавър или както там се оправдава творческата импотентност, на песента „Всичко“ на Илиева.

V:RGO и Мария Илиева

Тук драмата между младежа и „Кака е скандал“ ни връща в миналото, за което той обвинява възрастната дама, явно жалейки загубената си прекалено рано девственост:

Ти ме направи това, ти ме направи така, ей! Заради тебе направих и всички онези неща!“, покварата обаче идва отново с ролевата игра на роб и господарка, подшушната ни с мек бургаски диалект:

„Роб съм и няма са спра, за тебе готов съм да уча сега“, демонстрираното покорство и желание да се научи са ясен знак, че лирическият герой е подвластен на влиянието на по-възрастната си менторка и е готов да се учи.

Мария Илиева отзивчиво „разтваря“ майчински обятия със следващия пасаж:

„Изглежда ми, че имаш нужда някои да те научи, няма да повярваш какво ще ти се случи, не си готов, не си готов, нека да те науча трябва да те науча...!“

На какво ще го учи обаче тя?

Тя не е учител, нито преподавател, поне не в училище или университет, и така в главите ни остава да кънти заключението, че опитната кугърка иска да учи малчугана на някои по-специални техники и умения.

Нататък парчето продължава с диалог, в който той рапира за падане на колене, което двусмислено намеква за кунилингус.

После типично по рапърски се споменават Бентли, кинти, Джей Зи и други клишета, докато Мария си повтаря нейния си лайтмотив, че иска да го научи!

Повторението е майка на знанието, бе казал един мъдрец…

„Изглежда ми, че имаш нужда някои да те научи, няма да повярваш какво ще ти се случи, не си готов, не си готов, нека да те науча трябва да те науча...!“

Тази биографична ода ни напомня, за отколешното влечение на Илиева, която обича да „обучава“ подрастващи, но сме искрено изненадани, че тази й мания е възпята с песен.

Припомнете си, че тя имаше и подобни колаборации с непълнолетния Атанас Колев, който й служеше и за секс играчка.

Фючъринга на Мария Илиева с V:RGO виж ТУК!

И ако това не е тенденция…?!

Забележка:

Цифрите в скобичките след името не означават броят на издадените песни, а възрастта!

Автор LifeOnline.bgКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати