Меню

Избрани новини

Пикантерии

Сериозна връзка или ПР? Защо гаджето на Пипи Дикова не иска венчило?

Повече от година водещата има връзка с писателят Илиян Любомиров

Дъщерята на Аня Пенчева и Сашо Диков Петя върти любов с поета Илиян Любомиров, известен и с артистичния си псевдоним Августин Господинов, или поне искат да изглежда.

По официална информация, двамата дори живеят в общо жилище. Засега обаче сватба не се очаква, тъй като уж Пипи не мислела да сключва брак.

Според клюката, която се носи в телевизионните среди, истината била, че изявяващият се като водещ в „На Кафе“ Илиян, въобще нехаел за подобна важна стъпка.

Това било така, защото съвместното им съжителство си било чиста сделка, а двамата с Пипи са просто приятели, "подслуша" разговор на близки до двойката, репортер на LifeOnline.bg.

Симбиозата била с цел реклама и за двамата, както направи близкият приятел на Илиян – Константин Трендафилов, преди това с подрастващата певица Дара.

За сексуалността на Папи Ханс, както е артистичният псевдоним на твореца, се носят легенди, а за тази на Августин Господинов засега не се знае почти нищо.

От друга страна, Аня не била наясно с уговорката и била луда по евентуалния си зет, който е с шест години по-млад от дъщеря й.

Той имал култивиран подход към тъща си и бързо успял да й влезе под кожата. Тя смятала, че 28 годишния лустросан красавец е идеална партия за дъщеря й – умен, възпитан, галантен и излъскан перспективно.

Секссимволът на тоталитарния театър вече месеци наред натискала дъщеря си да се омъжи за перфекциониста.

Пипи обаче не бързала със сватбата, понятно защо. Тя имала уговорка с поета да поддържат публичната илюзия докато могат.

Майка й от своя страна, обичала да я отрезвява и да й напомня, че на вече 34 години хич не е малка.

Скоро можело да се окаже късно за раждане, без да знае, че такива планове засега не се въртят в главиците на двамата млади, коментират колегите от "ХотАрена".

Та тук е мястото да зададем логчният въпрос! Защо, щом са толкова влюбени, двамата не се вземат?Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза