Меню

Избрани новини

Клюкарник

Гадже уредило Михаела Филева да рекламира безалкохолна напитка? (видео)

Предстои й самостоятелен концерт в НДК, втори албум и успешен нов хит

От известно време реклама на световно известна безалкохолна напитка с участието на Михаела Филева се върти в телевизионния ефир, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Сочният договор уредил млад мъж с когото чаровната певица завъртяла любов миналото лято, носи пикантна клюка, която се предава от уста на уста.

Както всички знаем, през слънчевият сезон, звездите се стичат по родното Черноморие и обикалят от клуб в клуб.

Някои са в компания с приятели, други с гаджета, трети са забелязвани всяка вечер с различни партньори.

От кои точно е Мишето не се наемаме да твърдим, но източник на нашата медия сподели, че Михаела Филева е била повече от близка с млад мъж, който работи в компанията, чиито безалкохолен продукт от известно време певицата рекламира в един асансьор.

Макар и да не афиширали интимност пред околните, двойката определено си разменяла влюбени погледи, а химията помежду им била осезателно забележима, коментират свидетели.

Каква е поредицата от събития не е известно, дали връзката е възникнала първо и е била последвана от апетитния рекламен контракт или пък Филева е срещнала младежа покрай работата си с марката няма открити факти.

Пред репортер на NOVA Михаела Филева призна индиректно, че има мъж до себе си, но явно това не е голямата й любов, с която да прекара живота си, щом не я разкрива.

Според звездата на Монте Мюзик, споделената с толкова много хора любов бива „ограбвана“ от тях. Песента, на която прави любов би била на Депеш Мод, тъй като на този етап тя била на тази вълна, след като посетила три концерта на прочутия британски квартет.

Напълно разбираме защо изпълнителката крие връзката, която би предизвикала много коментари и съмненея в за начина на избора й за рекламно лице. 

Певицата обяви гордо, че подготвя голям концерт в Зала 1 на НДК. Предполагаме, че важното събитие най-вероятно пак ще бъде спонсорирано от безалкохолния бранд с който успешно работи звездата.

Новината за концерта потвърди самата тя, като призна, че за нея това ще бъде един голям връх. Дата е вече е насрочена.

Самостоятелният концерт на Михаела Филева ще бъде през април.

Междувременно тя представи новата си песен "Цяла нощ", която е включена във втория й самостоятелен албум.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати