Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Посвещават „Мис Варна 2018“ в памет на хубавата Диди Янкова

Датата е 23 август, мястото - Пристанище Варна, пред клуб Senso от 21.00 часа

Над 800 гости ще станат свидетели на грандиозен спектакъл, по повод тринадесетото издание на престижния конкурс за красота МИС ВАРНА, създаден от екипа на Агенция VIP Fashion Group, организатор и продуцент на събитието вече за тринадесети път, научи репортер на LifeOnline.bg.

Церемонията ще се състои на 23 август на Пристанище Варна, пред клуб Senso от 21.00 часа, където сред двадесет и четири варненски красавици ще бъде избрана новата Мис Варна 2018.  Победителката ще представи морската ни столица на националния конкурс Мис България.

В ролята на водещ ще влезе Ники Кънчев, а специален гост на събитието ще бъде поп-звездата Михаела Филева и балет Арт Денс.

Организаторите посвещават тазгодишното издание на конкурса в памет на Диди Янкова – дългогодишен хореограф на Мис Варна и част от екипа на агенция VIP Fashion Group от самото и създаване през 2005 г, която си отиде от този свят през юни тази година.

Благодарение на нестандартната и ефектна хореография, която тя сътворяваше, Мис Варна се превърна в един от най–стилните и класни конкурси за красота в България, открояващ се с различни тематични спектакли и нестандартен стайлинг на участничките. Ето защо темата на спектакъла тази година ще бъде „Красотата на нациите“ – една оригинална ретроспекция от визии, теми и постановки, които Диди Янкова бе създавала през годините.

Сред 16 членното жури, което ще оценява миските е и ослепителната  Мис България 2016Габриела Кирова, която е носителка и на  титлата Мис Варна 2016.

ВСИЧКО ЗА "МИС ВАРНА" ЧЕТИ ТУК!

Мис Варна ще се осъществи с генералното партньорство на PRO DERMA Intl., както и  с подкрепата на МОЛ ВАРНА ЕАД, БУЛАВТО, Christian of Roma, Corset, Мухтаров Клима, Хидрострой, Адвокатска кантора Бързанов и Община Варна.

Онлайн изданието LifeOnline.bg  е медиен партньор на конкурса за поредна година.

Повече от три месеца специалисти работят по проектите за сцената и декорите на спектакъла, както и за артистичната част на шоуто. Колекциите за трите тура на конкурса се изработват специално за участничките в него от талантливите дизайнерки - Весела Василева - Veteida /І тур/ и Стойка Новкова – модна къща Тонена /ІІІ тур/. Банските костюми, с които ще дефилират във втори тур претендентките ще са с марка Avangard, а обувките им се правят по поръчка от Sara Pen.

Гостите на събитието ще станат свидетели  и на единственото по рода си мапинг шоу ChRevolution, представено от стилистите на Christian of Roma/ Nushi/, които ще се погрижат и за  прическите на всички участнички в конкурса. А грима ще е дело на екипа на гримьорката Кристина Славова - Mascara. 

Фотосесиите на претендентките за титлата Мис Варна 2018 са поверени на екипа на официалния фотограф на конкурса – Боби Решовски.

Освен титлата МИС ВАРНА  2018 ще бъде излъчена и МИС ИНТЕРНЕТ ВАРНА 2018.

Гласуването за нея стартира на 16.08  на сайта -  www.missvarna.comКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати