Меню

Избрани новини

Афиш

Ясни са претендентките за „Мис Варна 2018“ (снимки)

След кастинг 24 красавици ще се състезават за престижната титла на 23 август

Тази година кастинга за Мис Варна 2018, предизвика огромен интерес сред желаещите да се включат в един от най – престижните конкурси за красота в България.

До участие обаче бяха допуснати само 24 красиви варненки, част от които впечатлиха организаторите със завидни умения в областта  на спорта и изкуството.

В селекцията попаднаха активни спортистки по художествена гимнастика, волейбол и  балет, както и таланти в сферата на фолклора и театралното изкуство.

Интересното тази година е, че сред претендентките за престижната титла има много нови и непознати на варненската аудитория лица, за които сцената на Мис Варна ще бъде дебют и истинско предизвикателство.

Традиция е победителката да представи морската ни столица на националния конкурс Мис България в края на годината.

Организатор и продуцент на МИС ВАРНА за тринадесета поредна година е модна агенция Вип Фешън Груп, чийто екип отново подготвя грандиозен спектакъл, който ще се проведе на 23 август в зоната на Пристанище Варна.

По традиция участничките в Мис Варна ще преминат през сериозно обучение и подготовка, а натоварената им програма включва ежедневни репетиции, фитнес тренировки, фотосесии и благотворителни инициативи.Коментари (1)

Нина ще гласувам за № 2
25.07.2018 13:57 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза