Меню

Разцъкай

Броени дни преди конкурса, кандидатките за „Мис Варна“ са в трескава подготовка (снимки)


Датата е 23 август, мястото – Пристанище Варна

Участничките в конкурса „Мис Варна 2018“ са в трескава подготовка за най – очакваното събитие в морската ни столица, което ще се проведе на 23.08 в зоната на Пристанище Варна – пред клуб Senso.

За 13-та година красавиците са подложени на изтощителните ежедневни репетиции и фитнес тренировки, водени от  професионалните инструктори на Ориндж фитнес.

Атрактивните фотосесии на миските, реализирани в Мол Варна ЕАД, предизвикаха истински фурор сред посетителите, които буквално обграждаха момичетата и  си правиха селфи с тях, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Като част от подготвителният етап на конкурса бе и ежегодната благотворителна инициатива, организирана от екипа на Агенция  VIP Fashion Group  и насочена към ДОМА за МЕДИКО - СОЦИАЛНИ ГРИЖИ за ДЕЦА във Виница.

Част от подаръците за децата приготвиха самите участнички в „Мис Варна“ - книжки, плюшени мечета, играчки и много лакомства, а основните дарения са предоставени от партньорите на събитието.

Светкото онлайн издание LifeOnline.bg е медиен партньор за поредна година на най-престижния конкурс след "Мис България".Коментари (1)

секс маниака Искам да ги чукам всичките.
10.10.2018 14:36 / Отговор

Добави коментар


Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати