Меню

Избрани новини

Риалити

Прецедент в историята на „Гласът на България“

За първи път трио отива на четвъртфинал

Момичетата от „Тринити“ създадоха история в „Гласът на България“, ставайки първото трио, което отива на четвъртфинал в шоуто, научи LifeOnline.bg.

Изпълнителките, които разбиха конкуренцията на супер битките, се представиха с парчето на Михаела Филева и Дивна - „Достъп забранен“. Изборът им особено много зарадва Графа, който е продуцент на Мишето и Дивна, пише ХотАрена.

Залагайки на бг парче, триото за пореден път доказа, че за тях няма невъзможни неща в музиката и се справят еднакво добре както със световноизвестни парчета, така и с песни на родни изпълнители. А пеенето на български е голямо предизвикателство, както Графа не веднъж е споделял.

А когато става въпрос за трио, нещата стават още по-сериозни. Но, не и за „Тринити“, които отново успяха да завладеят сцената и заслужено да си спечелят място на четвъртфиналите.

„Пеете трипластово, което е много трудно, но вие отвявате глави“, заяви Камелия, а Лечев допълни, че момичетата пеят еднакво добре както заедно, така и по отделно.

Освен „Тринити“, напред в състезанието продължи и рокаджията Никола Здравков, който успя също да надвие конкуренцията на Калина Енчева и Георги Николов в отбора на Иван Лечев.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати