Меню

Избрани новини

Риалити

Прецедент в историята на „Гласът на България“

За първи път трио отива на четвъртфинал

Момичетата от „Тринити“ създадоха история в „Гласът на България“, ставайки първото трио, което отива на четвъртфинал в шоуто, научи LifeOnline.bg.

Изпълнителките, които разбиха конкуренцията на супер битките, се представиха с парчето на Михаела Филева и Дивна - „Достъп забранен“. Изборът им особено много зарадва Графа, който е продуцент на Мишето и Дивна, пише ХотАрена.

Залагайки на бг парче, триото за пореден път доказа, че за тях няма невъзможни неща в музиката и се справят еднакво добре както със световноизвестни парчета, така и с песни на родни изпълнители. А пеенето на български е голямо предизвикателство, както Графа не веднъж е споделял.

А когато става въпрос за трио, нещата стават още по-сериозни. Но, не и за „Тринити“, които отново успяха да завладеят сцената и заслужено да си спечелят място на четвъртфиналите.

„Пеете трипластово, което е много трудно, но вие отвявате глави“, заяви Камелия, а Лечев допълни, че момичетата пеят еднакво добре както заедно, така и по отделно.

Освен „Тринити“, напред в състезанието продължи и рокаджията Никола Здравков, който успя също да надвие конкуренцията на Калина Енчева и Георги Николов в отбора на Иван Лечев.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати