Меню

Избрани новини

Звездите

Килата се стопи! Тайната му приятелка го направи веган

Варненецът тръгна по пътя на здравословното хранене в името на любовта

Рапърът 100 Кила вече всъщност е станал на половина и сигурно е около 50-60 кила всъщност,  забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Отрасналият във варненския квартал Аспарухово ударно е отслабнал и кажи речи е станал кожа и кости. Причината е диета, с която е стопил всичко излишно, което преди това бе качил от нередовно хранене, а новият му режим е вдъхновен от жена,

От биреното коремче няма и следа, а хлътналите бузи изпито лице направо му придават нездрав вид.

Откритието на Мишо Шамара признава, че „от около една година не ям месо”, спестявайки причината за този избор, но без съмнение е заради новата рап изгора.

Очевидно тя е успяла да влезе под кожата на му, защото е от малкото жени задържали се толкова дълго до него. Двамата с нея са от около година заедно и явно именно нейна е идеята да вкара в рамки храненето на певеца.

Преди това той никога не се е замислял за менюто си и бил предимно на дюнери и пици. Когато пък искал да се поглези ядял до пръсване всякакви сладки храни.
„С неговия начин на живот той се храни предимно късно вечер, не си доспива и това напълно скапва хормоните му. Дори да е слаб като структура, качва на корем”, издават близки до рапъра.

Точно това се променило и като Килата минал на безмесна диета. Първо открил постната кухня и зеленчуците. След това започнал да се задоволява само с по една салата на обяд и прибавил към диетата си модерни храни като авокадо, киноа, чия и годжи бери.  Покрай това не само се вталил, а кожата му започнала да изглежда много по-свежа и млада.

Няма да рекламирам вегетарианството, но на мен много ми харесва”, споделя рапъра ром, който към всичко това открил и скрити жизнени сили покрай отказа си от месото.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати