Меню

Избрани новини

Афиш

100 Кила се включва към Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour в Бургас

Площад „Тройката“ до Съдебната палата ще посрещне хилядите фенове

100 Кила се включва за гостуването на любимото музикалното турне Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour в Бургас. „Музиката сближава, а аз се стремя да предам на младите моите послания чрез нея“, сподели той и добави, че се радва, че ще може да излезе на сцената на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour сред толкова много хора. Той издаде, че подготвя нов албум с 15 песни, сред които дори ще присъстват и такива с оперно, дори и народно звучене.

Площад „Тройката“ до Съдебната палата ще посрещне хилядите фенове на Криско, Pavell & Venci Venc', СкандаУ, 4Magic, Михаела Маринова, DARA, Балет NOVA, DJ Doncho, Ballan, Михаела Филева и TITA точно в 20.00 ч.

След морската обиколка на турнето всички изпълнители ще се отдадат на заслужена почивка, като се завръщат на 1 септември в Банско, където гостуват за първи път.

За следващата спирка на Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour в град Бургас - 14-и юли, организаторите са предвидили още изненади за своите фенове.

Повече информация можете да откриете на Facebook страницата на Coca-Cola Happy Energy Tour, както и на страницата на The Voice Radio and TV Bulgaria.Етикети 100 Кила

Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза