Меню

Избрани новини

Звездите

Синоптични несгоди! Лили отлага концерт, Чакърдъкова под въпрос, а „Ритон“ се местят на закрито

Звездите обикалят страна с концерти на открито, но времето им изигра лоша шега

Лошите прогнози и нетипичното дъждовно време объркаха плановете на редица родни звезди хукнали по турнета през летния сезон, научи репортер на LifeOnline.bg.

На официалната страница на Лили Иванова във "Фейсбук" бе публикувано съобщение, че планираният за 28 юни концерт в Античния театър в Пловдив ще се състои с няколко дни по-късно - на 9 юли, понеделник, писа ПИК.

В Летния театър на Варна трябва да пее и Николина Чакърдъкова. Засега от там обявиха, че концерт ще има, евентуално, ако след 18.30 завали - той ще бъде отменен.  

Катя и Здравко от "Ритон" също излязоха с официално съобщение до своите почитатели, които са закупили билети за концерта им във Варна от турнето "40 години музика и любов".

Той е планиран за 30 юни, събота.

"Тъй като метеорологичната прогноза за 30 юни не е слънчева, при дъжд концертът на дует "Ритон" няма да се състои в Летния театър, а в Двореца на културата и спорта - зала "Конгресна". В нея обаче ще изгреят две слънца - Катя и Здравко, които в продължение на над 2 часа ще ви заредят с хитовете си, за да си тръгнете с емоции и усмивки напук на сърдитото юнско време", пише в съобщението на дуета. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати