Меню

Избрани новини

Звездите

Диетата! Без глад Краси Радков сваля 10 килограма за 8 дни

Режимът, който следва комикът е по съветите на Петър Дънов

Актьорът Краси Радков топи мазнините без да гладува. Само за 8 дни той е свалил 10 кг от теглото си. Радков реши да последва примера на колегите си Драго Чая и Руслан Мъйнов, които отслабнаха и днес изглеждат повече от добре. Актьорът заложи на съветите за отслабване на народния лечител Петър Дънов. И вече резултатите са очевидни.

Камелия

Мнозина са последователите на учението на Петър Дънов. Народният лечител препоръчва уникална диета, която продължава общо 8 дни. През това време хранителният режим помага на тялото скоростно да свали излишните килца.

Разделното хранене и моно режимът стоят в основата на диетата, която превърна Краси Радков елегатния мъж, който по-големите помнят. Актьорът стриктно е следвал следния режим.

Ден 1: 1 кг варени картофи;

Ден 2: 3 кофички кисело мляко, нискомаслено;

Ден 3: Килограм и половина плодове и зеленчуци;

Ден 4: Варена тиква в неограничени количества;

Ден 5: 3 броя варени яйца;

Ден 6: Половин килограм плодове и зеленчуци;

Ден 7: 300 г сварено бяло пилешко месо (може да се замени с варена тиква);

Ден 8: 2 л вода.

Алла Пугачова

В рамките на 8-те дни се приема само посочената храна, нищо повече. Водата трябва да е поне по 2 л всеки ден. Краси Радков е издържал стриктния режим и в последния ден от диетата кантарът е показал с 10 килограма по-малко. Убеден, че разковничето на отслабването се крие в разделното хранене, той е решен и за в бъдеще да промени навиците и маниерите си на масата.

Диетолозите са категорични, че случаят на Краси е прецедент. Много рядко се случва човек на диета да сваля по повече от килограм на ден. Те препоръчват диетата да не се повтаря веднага. Това може да стане най-рано три месеца след първата процедура. Една от причините е, че през 8-дневния режим организмът чисти всичко и просто няма какво повече да изхвърля.Коментари (2)

коко По времето на Петър Дънов дали е имало ,,кофички с нискомаслено мляко,, и ,,пилешко бяло месо от бройлери,,...............странно.
01.01.2018 17:23 / Отговор
жоко свалял кила без глад....аз щях да умра от глад с тия диети...как няма да отслабнеш ,ужас....
25.07.2023 14:42 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза