Меню

Избрани новини

Музика

Павел и Венци се „развеждат“! Проблеми тресат дуета, липсват участия, парите за нови проекти не стигали!

Ангажиментите им намалели драстично, взели се много на сериозно, а средства не постъпвали

Хип-хоп дуета Павел и Венци Венц е на път да се разпадне, мълвата се носи из музикалните среди. Тандемът все по-рядко бил търсен за участия заради несериозното си отношение към ангажиментите.

„Трудно се работи с тях. Постоянно закъсняват, идват в нетрезво състояние или понякога дори изобщо не идват! Държат се непрофесионално и надменно, сякаш са най-големите звезди на България“, възмутени са собственици на заведения, цитирани от "Галерия".

Техни колеги също потвърдиха фактите. Според тях, ако хип-хоп двойката продължава по този начин, скоро ще залезе от музикалната сцена. Подобна била ситуацията с популярния дует Ангел и Мойсей, които жънеха небивал успех, докато не започнаха да се увличат по опиатите и да не се появяват по участия. В крайна сметка двамата се разделиха и всеки от тях продължи със солова кариера, но вече далеч не толкова успешна.

Стефан Диомов

Павел и Венци Венц може да е поредният разпаднал се дует и по друга причина – пари. Двамата изпитвали все по-големи затруднения в реализирането на проектите си, поради липсата на средства.

Резкият спад на участия принудил рапърите да намалят хонорара на 2500 лева, голям процент от които гълта продуцентската им компания. Останалата част се дели на две и месечният доход на двамата става нищожен.

Венци Венц бил по-осъзнатият от двамата и се опитвал да ги избута от блатото. Рапърът вече има семейство и му трябват пари, докато Павел още се вълнувал от нощни партита и забранени вещества.

Момчетата искали добър живот, но се самозабравили покрай внезапно връхлетялата ги слава - „Това са законите на бг музиката! Раздялата им е неизбежна. Единици са тези, които са успели да се задържат като дует или група. Дори легендарните „Ъпсурт“ се разпаднаха. И дните на Павел и Венци са преброени“, коментират в музикалните среди. / източник HotNews.bg

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза