Меню

Избрани новини

Пикантерии

Венци Венц се раздира между двете си жени - майката не детето му и новото си гадже

Рапарът се лута между любовта и бащинските задължения

 

Скандалният изпълнител се реши на сериозна крачка в личния си живот. Венци, който отдавна заяви, че не е моногамен, потвърди връзката си с танцьоркара Деа Ангелова, която до такава степен е завъртяла главата му, че той за известно време изостави детето и майка му заради нея.

Двойката не остави място за съмнение за случващото се по време на едно от живите включвания на Венци в Инстаграм, в което ясно се вижда ,че двамата с Деа са заедно.

Блондинката и рапърът обиколиха няколко европейски града през изминалата година, а връзката си разкриха по време на пътешествие до френската Ривиера.

Венци Венц, който има дъщеря от асистентката си Мел Ширкова, така и не заживя с тях. След като Агуая се роди, рапърът често преспиваше в апартамента на майката, но това не продължи дълго. 

С настоящата си приятелка Деа се познават отдавна, а любовта им пламва на много по-късен етап. Въпреки, че е много активен в социалните мрежи, рапърът избягва да коментира личния си живот.

За съжаление на Деа двамата сега са разделени от карантината. 

 

 

„Горчиво съжалявам, че отлагахме да заживеем заедно. Ако се бяхме решили навреме, сега щяхме да сме си двамата карантинно вкъщи“, оплаквала се Деа пред приятелки.

Косвена вина за временната раздяла на Деа и Венци имала и майката на детето му. Мелани го помолила да ограничи изцяло контактите си с други хора, за да не пренася зарази на детето.

Така рапърът се принудил да се върне да живее у Мелани, тъй като иначе няма да може да вижда малката Агуая.

Сега двамата поддържали единствено връзка по телефона и с видео чат, но Деа била силно притеснена, че чувствата им един към друг ще охладнеят. Въпреки уверенията на Венци, че няма отношения с майката на детето си, дизайнерката ревнувала от Мелани. Двете не са се срещали и не таят добри чувства една към друга.

Припомняме, че рапърът никога не е имал сериозни намерения към Ширкова. Двамата решиха да си направят бебе с уговорката, че могат да се срещат и с други партньори.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (1)

Коки Информацията Ви не е актуална. Колко сте жалки...
20.04.2020 08:13 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза