Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Инстаграм Vs. реалност! Вижте Павел и Криси в реалния живот! (папарашки кадри)

Малцина имат шанс да зърнат някоя от „големите“ ни звезди по улиците

 

Извън блясъка на светкавиците, светлините на прожекторите и Инстаграм филтрите, някои от родните знаменитости водят съвсем обикновен живот.

 

Репортер на LifeOnline.bg успя да запечата пристигането на Павел Николов (34) от дуета Павел и Венци Венц, заедно с приятелката му Кристина Нгуен (32), на морето.

 

Двойката беше забелязана пеша в  централната част на новия Несебър, мъкнейки чанти и торбички. Знаменитостите бяха посрещнати от жена на средна възраст, която се разцелува с Павел и отключи багажника на миниатюрен автомобил с две врати и цвят каки, за да могат известните ѝ приятели да метнат багажа си.

 

След като натовариха саковете си, Павел облечен с дънки и джапанки, кавалерски отвори едната от двете врати на количката, но не седна на задната седалка, а набута там гаджето си с виетнамски корени.

 

Тя пък беше кежуъл по символично потниче с вид на сутиен и къс черен клин - Виж видео в нашият Телеграм канал - ТУК!

 

Павел и Кристин в ежедневието си

 

След малко суетене около автомобилчето, Павел се намести на предната седалка, а посрещачката запали двигателя и потегли към местоназначението.

 

Гледката беше далече от представите за бляскавия живот на бургазлията, който той и половинката му обичат да демонстрират в социалните мрежи. Нямаше тълпи фенове, даже никой от минувачите не ги забеляза.

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Pavell Nikoloff (@pavizzll)

 

Чакащите на опашка за пица на парче въобще не ги разпознаха, дори нашият репортер се зачуди дали наистина тези двама обикновени младежи, са познатите от екрана звезди.

 

За нас остава загадка защо са пеша, а не се придвижват със собствен автомобил, и се налага да се тъпчат в някаква овехтяла двувратка.

 

Не смятаме да критикуваме начина им на живот, нито пък излишните претенции за величие и  звездомания, които натрапват от профилите си в социалните мрежи.

 

Ще обърнем внимание обаче, че колата, която ги взе беше паркирана неправилно на забранена за спиране улица.

 

Малко по-късно двойката засипа мрежата с кадри от модерните от няколко години лавандулови плантации, а ние оставаме с кадрите от Несебър в съзнанието.

 

Автомобилът на посрещачката е в нарушение на правилника за движение по пътищата

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Telegram , последвайте ни и в  Instagram

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати