Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Инстаграм VS реалност! Как изглежда всъщност Андреа?

Кой забравя, че освен в социалните медии, може да бъде срещната и на живо

Българските знаменитости не спират да се излагат, точно както и световните си колеги.

Оказва се, че никой не е застрахован от фотошоп гафове, а разминаването между „каченото“ в социалните мрежи и действителността често е умопомрачително.

Е, има и някои като Мегс и нейната идолка Ким Кардашиян, които редовно изкривяват „времевите“ и геометрични линии около себе си нарочно и умишлено само и само да се пише в медиите за тях, констатира репортер на LifeOnline.bg.

Е да, но този трик бързо се изчерпва и трябва да се измисли нещо ново.

Тук обаче няма да ви обръщаме внимание на този толкова изтъркан трик, а именно на осезателната разлика между Инстаграм и реалност във визията. След като преди време читател на LifeOnline.bg сигнализира за непреодолимите различия между „пипнатите“ ФОТОСИ на Тита в Инстаграм, сега идва ред и на реалността сполетяла Андреа.

Андреа- Instagram Vs реалността

Както вече сме ви съобщавали, от скоро тази чалга певица е открила „вълшебството“ на фотошопа за смартфон и яко си играе с него. Резултатите от шаренето по снимки с палавото пръстче на Андреа са покъртителни.

Особено очебийна разликата става, когато си на нейно участие и изгората на Кобрата разтресе мощни телеса пред теб, а точно преди малко е качила фото с опънато като струна „снажно“ тяло.

Явно така става когато живееш между Инстаграм и реалността!Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати