Меню

Избрани новини

Пикантерии

Тита това Фотошоп ли е? Наблюдателни потребители откриха недопустим гаф в новото ти видео (снимка)

Непослушната „чура“ на младеж в клипа й надникна от слиповете му

Тийн сензацията Тита често е критикувана за прекомерната употреба на филтри и фотошоп в своите публикации в социалните мрежи, може би и затова новото й парче се казва „Фотошоп“, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Ползвателите на мрежата, които повече се взират в гащичките на момчетата в клиповете отколкото в пазвата на певицата обаче забелязаха нередности в новото видео на Тита.

Освен, че бельото на „моделите“, излежаващи се по шезлонгите са полупразни, те не само не са по мярка на „пичовете“, ами са и с два номера по-големи от необходимото.

Може би и това е причината малката и палава „гага“ на един от младежите да надникне изпод халтавите гащички и това разбира се не остава незабелязано от наблюдателните потребители, които бързо разпространиха скрийншот от странната гледка. 

Всъщност тези гафове събрани на куп предизвикаха повече смях и саркастични коментари, оставяйки "качествата" на продукта представен от Тита на заден план.

Едва ли гафът е целенасочен и в търсене на евтина сензация, повечето от възмутените фенове са на мнение, че пропуска е благодарение на недостига на средства и нисък бюджет на видео продукцията със стойност на еротичен филм за възрастни.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати