Меню

Избрани новини

Пикантерии

Тита това Фотошоп ли е? Наблюдателни потребители откриха недопустим гаф в новото ти видео (снимка)

Непослушната „чура“ на младеж в клипа й надникна от слиповете му

Тийн сензацията Тита често е критикувана за прекомерната употреба на филтри и фотошоп в своите публикации в социалните мрежи, може би и затова новото й парче се казва „Фотошоп“, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Ползвателите на мрежата, които повече се взират в гащичките на момчетата в клиповете отколкото в пазвата на певицата обаче забелязаха нередности в новото видео на Тита.

Освен, че бельото на „моделите“, излежаващи се по шезлонгите са полупразни, те не само не са по мярка на „пичовете“, ами са и с два номера по-големи от необходимото.

Може би и това е причината малката и палава „гага“ на един от младежите да надникне изпод халтавите гащички и това разбира се не остава незабелязано от наблюдателните потребители, които бързо разпространиха скрийншот от странната гледка. 

Всъщност тези гафове събрани на куп предизвикаха повече смях и саркастични коментари, оставяйки "качествата" на продукта представен от Тита на заден план.

Едва ли гафът е целенасочен и в търсене на евтина сензация, повечето от възмутените фенове са на мнение, че пропуска е благодарение на недостига на средства и нисък бюджет на видео продукцията със стойност на еротичен филм за възрастни.Коментари (1)

Хм И какво толкова? Това си е даденост, няма нищо срамно в това!
05.07.2022 14:45 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза