Меню

Избрани новини

Клюкарник

Тото позволи на приятелката си да покаже бебето им! (снимка)

 

Половинката на Тото от „СкандаУ“- Кристин Петринска най-накрая получи разрешение да покаже сина им, научи репортер на LifeOnline.bg.Лицето на малкият Доминик, който през септември ще стане на годинка, беше пазено в тайна, като скрит коз, който пиарите на рапъра да извадят, когато е най-необходимо.

Защо точно сега те изгърмяха този патрон не е ясно, но бебокът не бе показан никъде в социалните мрежи до сега.

 

След като получила изрично съгласие от известния си приятел, Кристин пусна фотос в стил майката и младенеца, а отдолу обясни с дълго послание колко се променя живота на едно момиче, след като стане майка.

 


"Всичко друго е до време... Семейството е вечно, чисто и свято! Благодаря ти Йонислав Йотов, че създаваме семейство! Обичам те!”, благодарствено пише танцьорката в иначе доста дългия си пост в Инстаграм.

 

 

Припомнете си, че през март избухна грандиозен скандал с нецензурни кадри на Тото, за които той обясни, че са разпространени от жена, на която навремето ги е пращал.

 

ВСИЧКО ЗА СКАНДАЛА ЧЕТЕТЕ ТУК!

 

 

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Преди да стана майка - Мислих си, че нямам време за нищо. След като станах майка - Мисля си, колко съм благодарна на детето за свободното време, в което ме оставя да изгледам една реклама.. Преди - Сутрин ставах, правих си кафе.. сядах пред телевизора и си избирах какво да гледам.. След - Сутрин ставам.. пускам си кафе.. изпивам го на екс или го хвърлям след няколко часа Преди - Всеки ден си оправях косата и грима, избирах си дрехи и се преобличах по 15 пъти След - Обличам първия клин и тениска, които хвана, връзвам си косата и някак пак се харесвам.. Преди - Влизах в банята и се поливах с топла вода, след като съм се изкъпала, докато не ме заболят краката да стоя права.. След - Събирам памперси, играчки, боравя с една ръка и припявам “Хей ръчички'', '' Ние сме войници'', “Зайченцето бяло'' и прочие.. Преди - можех да изгледам филмче с мъжът си преди да заспя След - Заспивам права, ходейки от единия до другия край на стаята, а когато НИ оставя в леглото, не мога да си позволя да стоя с отворени очи и секунда, че не се знае кога пак ще имам възможност да ги затворя Преди - оплаквах се, че ме болят краката, кръста,гърба.. След - забравям, че трябва да се оплача, болката е станала постоянна Преди - Много често си лягах и връщах лентата назад.. чудейки се правилно ли постъпих, какво направих днес, този човек оцени ли го, какъв беше смисълът на това... След - Лягам си и съм сигурна, че има едно същество, за което съм целия свят ! Гледа ме с такъв поглед.. и знам, че съм обичана.. и съм сигурна, че съм важна.. и съм убедена, че съм нужна ! Сега след като знам каква е цената да бъда майка и си спомня какво е било преди.. ако се наложи да избирам, още сто пъти бих избрала да бъда МАЙКА, защото нищо друго не би могло да се сравни с това преживяване.. с това чувство.. и всичко друго адски бледнее.. и всичко друго губи значение..и сега единствено мога да съжалявам хората, които само при мисълта за дете започват да се кръстят и да си плюят в пазва..А когато и родителите се обичат безумно, животът е толкова смислен и правилен.. Всичко друго е до време.. Семейството е вечно, чисто и свято ! Благодаря ти @yonislavyotov, че създаваме семейство ! Обичам те!

Публикация, споделена от Kristin Petrinska (@krpetrinska) наМай 30, 2020 в 3:26 PDT

 

 

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати