Меню

Разцъкай

Тото тормози Гугъл да изтрият статиите за клипчето му от търсачката (видео)


Междувременно Рачков се гаври с мини купъра му в национален ефир

 

Скандалното клипче на рапъра продължава своя живот в мрежата, а подигравките към „мини купъра“ му не спират. 

Поредната гавра излезе от устата на Димитър Рачков, който се подигра иронично с участника в „Като две капки вода“ и крайно недостатъчната големина, която ясно се вижда във вулгарното видео и на снимката, които певецът е разпращал на момичета. 

 

АНКЕТА: Кой трябва да победи в "Като две капки вода"?

 

 

Рачето направи хапливата забележка на изпроводяк към асансьора, когато врачанинът имитира Мария Илиева с песента "Нищо".

Колоритният комик не се сдържа и се заигра с името на парчето, но каламбура по никакъв начин не се хареса на половинката на Лъчо. 

"Имаш нещо, което ти е нищо. Ти знаеш за какво говоря", изряза се водещият, но участникът вече беше обърнал гръб и нямаше как да отговори.

 

ВСИЧКО ЗА СКАНДАЛНОТО ВИДЕО ЧЕТИ ТУК!

 

Междувременно героят на краткото видео, за което първо съобщи LifeOnline.bg е започнал да разчиства мрежата от петното, което сам си лепна.

През последните седмици, Гугъл е затрупан от сигнали за нарушаване на европейското законодателство относно личните данни, посочващи статиите, информиращи обществеността за гафа на рапъра.

По тази причина, много от статиите в информационни сайтове са изтрити от търсачката и не се появяват в резултатите на Гугъл, за това съобщи Елза Парини в светското предаване на ПИК ТВ – Жълтите Новини.

Все пак материалите остават в другите търсачки като Yahoo, Bing и Yandex.

 

Заедно с Елиана Василева Елза обсъди и застрашените от фалити звезди, бъдещето на риалити програмите по телевизията, заразила ли е Анита Мейзер Фики с корона вирус…

Тези и други горещи теми - гледайте в светското коментарно студио "Да начешем езиците" с Елза Парини.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.

 

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар