Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Тото проговори: Клипчето го пусна жена, която иска да се прочуе! (видео)

Въпреки това, той смята, че видеото е разпространено от зложелатели, които целят да го съсипят

 

Почти месец след като „изтекоха“ компромати в мрежата подобно на водите на родилка под карантината на ген. Мутафчийски, рапърът реши да проговори за видеото, в което развява своят Мини Купър.

Тото решил да говори по темата за голото си клипче, не заради самото видео, а защото хората започнали да се месят в отношенията му с неговият партньор… в дуета.

На чашка голямо уиски, солидно почерпени с авера му двамата обсъждат случилото се в опит да замажат гафа на фронтмена на дуета.

 

 

Припомняме, че LifeOnline.bg първо съобщи за 5 секундно видео запечатало Тото в неудобна ситуация. Седмица след това се разпространи още една снимка на малкия Тото. А през последните дни се появи и Инстаграм стори, на момче омазано със семе по лицето, за когото се твърди, че е Тото.

Чашата на Тотовото търпение преля и най накрая той реши да проговори.

Според него разпространяването на това видео е било много внимателно и добре организирано, защото е изтекло точно преди 8-ми март, за да го атакуват на лична основа. Сега той страда защото е сериозно обвързан и вече има дете с танцьорка на име Кристин.

 

ВСИЧКО ЗА СКАНДАЛНОТО ВИДЕО ЧЕТИ ТУК!

 

По думите му, видеото е заснето и изпратено преди две години, малко след раздялата с дългогодишната му приятелка Яна и преди да стане интимен с Кристин. Тогава той се радвал на свободата. Срещал се с много жени и както става ясно е водил безразборен интимен живот.

Според него той знае много добре на коя жена е пратил клипа и тогава е имал някакви отношения с нея и твърде възможно е да са живели заедно. Той имал сериозни намерения към нея, но се съмнява, че видеото и снимката са разпространени лично от нея.

 

И въпреки тези му съмнения, той твърди в началото на разговора си, че клипа е разпространен от „Жена, която иска името й да се знае.“

В седянката с дуетната си половинка, която прилича много на вечерта на югозапада на Слави, Тото разказа как е разбрал за видеото:

Ние снимахме клипа на “Циганска сватба”, когато Чарли ми звънна, но му затворих. След малко влязох в Инстаграм и видях супер много хора, които не са ми от приятелското обкръжение, които са ми изпратили клипчето. Замръзнах на място, не знаех какво се случва”.

 

 

Той решил да си пасува, защото не искал да дава възможност на авторите на сценария да го атакуват отново. След това се появи и вторият компромат, но след като само LifeOnline.bg му обърна внимание хейтърите разпространиха и измисления фалшив кадър, за който се твърди, че показва как Тото прави нещо с уста на мъж.

Успокоен след две големи, врачанинът твърди, че не се срамува и не смята, че дава лош пример, защото това, което е направил го прави всеки от един от неговите фенове и хейтъри.

 

От своя страна неговата дуетна половинка Лъчо го укорява, че е трябвало да мисли, но по-нататък в разговора си набива идеята, че може би и той също трябва да си пусне подобно видео, което започва да кара зрителя да си мисли, че няма нищо случайно в появата на въпросното клипче.


Рапъра завършва защитната си пледоария с думи за това от къде са тръгнали, колко са постигнали и до къде са стигнали дуета, като плаши враговете си с обещание за още много хитове и още една Арена и така нататък.

 

Всичко това е чудесно, но все пак, вече всички знаят, че какво има там…

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (2)

ZAPOVQDAITE PO-SMEITE SE ZAPOVQDAITE KOITO ISKA DA SE POSMEE ETO DA GLEDA: https://bit.ly/2X0R2WS
16.05.2020 16:00 / Отговор
ььь Кой се интересува от него?
25.09.2021 21:02 / Отговор

Добави коментар


Попитай Елза