Меню

Избрани новини

Пикантерии

Кой си отмъщава на Тото? (видео)

През последните дни всички си задават въпроса

Кой пусна клипчето с голия и настървен Йонислав Йотов – Тото?

В събота по обед едни пет секунди на видео разбуниха духовете в Интернет и за малко дори отклониха вниманието от коронавируса.

 

Самият Тото сигурно също се пита кой го злепостави и защо, най-вероятно си има някаква представа, тъй като той най-добре знае кой може да разполага или да знае от къде да се сдобие с този изпепеляващ славата му на бог компромат.

 

Версиите са няколко, на първо място е основателното съмнение за отмъщение от страна на бившата приятелка на Тото Яна, на която той посвети песента „Чужди усмивки”, след като призна публично, че й е изневерил.

Освен това според запознати, тя много искала двамата с врачанския рапър да си имат дете, а сега той сбъднал мечтата й но с танцьорката Кристин Петринска.

Яна обаче в момента има нова връзка и мъж до себе си, и работи като телевизионен редактор. Според някои тя вече е загърбила миналото и обидата и едва ли появата на похотливия компромат е нейно дело.

 

 

Според други теории на конспирацията, смартфона на рапъра бил хакнат от изобретателен хакер. Причината бил конфликт, произлязъл от надутото отношение на музиканта след концерт в Пловдив. Тогава накърнения „специалист по айфоните“ се заканил да накаже половинката от СкандаУ, и ето че отмъщението не закъсняло, издаде източник на LifeOnline.bg.

 

Тото си има много врагове и сред колегите. Най-болезнена е враждата му с Гери – Никол. Известен факт, е че двамата публично си разменят „любезности“. Варненката пък разполага с ресурс да организира каквото си отмъщение поиска, така че не може да се изключи и версията за „наказателна акция“ произхождаща от източното крайбрежие.

 

 

Освен с колеги рапъри, Тото има още един враг готов на всичко за да го накаже. Това е шивачката и настояща търговка на стоки от Китай – Миглена Каканашева. Рапър и шивачка се недолюбват още от участието им във ВИП Брадър през 2017 г.

След приключване на сезона, конфликтът им не само, че не затихна, а напротив – ескалира. Тото се подиграваше на Мегз споделяйки гротескни колажи. Тя пък го обвиняваше, че е спечелил нечестно риалити формата.

 

Всичко това са теории, които едва ли ще бъдат потвърдени или отхвърлени.


Случилото се с Тото обаче навежда на мисълта, че отдавна е време да се направят сериозни промени в родното законодателство и да се осъвременят законите и да се предвидят наказания свързани с кибер престъпленията и такива срещу личността под формата на разпространяване на подобни компромати в Интернет мрежата без знанието и съгласието на потърпевшия.

 

 

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни. 

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати