Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Жени Калканджиева открадна вниманието от Мегз и я постави на мястото й - Пигмеите да мълчат! (Видео на целия скандал)

Ревюто на шивачката от Раковски завърши с дюдюкане и освирквания

Шестата по красота в света Жени Калканджиева е прочута с непримиримото си чувство за справедливост, а последната й постъпка доказа с пълна сила това нейно качество, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

В края  на модно дефиле на Мегзи, търпението на модната шефка не издържаха и тя се провикна от публиката към качената на подиума шивачка от Раковски.

“Пак ли ще говориш. По-добре млъкни! Ти си една т*па п*тка честно ти казвам! Аз те направих известна!”.

Така Калканджиева подпука Каканашева пред всички докато тя с притеснено и треперещ глас едва овладяваше нервите си говорейки за поредната си благотворителна кампания.

Бизнес дамата провъзгласила се за дизайнер се опита да запази самообладание и не отговори на Мис България 1995, която не спираше да я нарежда. Включванията от публиката не закъсняха, макар и да бяха разделени между двете жени.

Жени Калканджиева започна да освирква Миглена Каканашева и се провикна “Научи се да говориш български първо”.

В този момент нервите на родната Ким Кардашиян избухнаха и тя отговори с треперещ глас на микрофона “Мутрите да мълчат!”.

Залата бе огласена от аплодисменти, но така и не стана ясно кого или какво публиката аплодира.

Най-вероятно циркът спретнат от двете шоугърли се е понравил на присъстващите и те са оценили зрелищния спектакъл по достойнство.

Миглена обаче не бе привършила с демонстрациите, защото шоуто й продължи извън сцената с целувки без свян публично с любовника й Рончев, когото успя да разведе за да е само нейн. Скандалът обаче далеч не беше приключил, напротив Жени имаше какво да каже и на мъжът до пишман дизайнерката.

Мартин Карбовски даде всичко от себе си за да укроти нещата и изведе афектирана Калканджиева от събитието, тя остана на входа на хотела и продължи да вика по Мегзито като цитираше скандалното й споразумение с прокуратурата от вчера.

Нисичката и фъфлеща Мегз имаше ядове покрай присвояването на джип Мерцедес за 100 000 лева от лизингова компания, който уж бил откраднат. Магистратите дадоха 2 години условно на Каканашева, като един от авторите на измамата – гаджето й Румен Рончев, получи три години решетки, също условно.

“Видяхме я всички. Защо ѝ се размина. Трябваше да лежи в затвора” – нервеше се Калкана.

“Дори аз сега ѝ правя услуга. Отново я правя известна”. В този момент на входа се появи Рончев, а агресията на шефката на „Визаж“ се прехвърли по бизнесмена - “Ти защо си с тази. Тя не става за нищо. Винаги иска вниманието за нея”.

Любовникът на злощастната далавераджийка не издържа на провокацията на почерпената Жени и видимо едва успяващ да се овладее отвърна:

“Ти не си добре. Смешна си. Никога повече не се занимавай с Миглена, защото ще си имаш работа с мен”.
Припомнете си, че Мегз и Рончев си имаха сериозни проблеми с прокуратурата, но някак си успяха да потулят нещата и да се споразумеят.

Миглена и Евгения пък имат стара вражда още отпреди седем години когатодвете едва не се изтрепаха в риалити формата “Къртицата” по TV7, припомнят колегите от HotArena.

 

 

LifeOnline.bg - вече и в Instagram, последвайте ни.  

За още светски новини харесайте и страницата ни във Facebook ТУК.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати