Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Разкрита е поредна измама на Мегз! Пишман шивачката с лъжлива жалба срещу Елза Парини (видео)

Чудото от Раковски се притеснявало за сигурността си защото „кралицата“ я преследвала на светски събития

Елза Парини е била призована за обяснения от служителите на столичното Седмо РПУ през април миналата година, след като разследваната за подбудителство към застрахователна измама Миглена Каканашева-Мегз е подала срещу нея жалба за тормоз, научи репортер на LifeOnline.bg.

За случая разказа самата Парини в светското предаване на ПИК TV - "Жълтите новини". Както е известно в последните седмици шивачката попадна под ударите на закона заради обявения от нея за откраднат джип "Мерцедес". Криминалисти се натъкнаха на смущаващи факти, сочещи, че е налице застрахователна измама. 

"Десетки пъти сме вадили доказателства и сме призовавали да се обърне внимание на Мегз, че много лъже. Може би този случай е една от малкото схеми на Царицата на измамата, които изплуваха на повърхността. Лично аз съм потърпевша от нейните машинации. Тя си позволи да пусне жалба в Седмо РПУ в София срещу мен с лъжливи показания. Твърди, че я преследвам, че кибича пред жилището й, пред магазина й, че я следвам на събития...“. разказа най-известният мъж в женски дрехи за атаките на Каканашева.

„Как мога да я преследва и за какво? В жалбата си тя е писала, че съм кибичила пред жилището й. Та тя живее в хотел, в който живеех и аз. И между другото лъжеше наляво и надясно за баснословен наем, който плаща. Аз знам колко са наемите в тази сграда живях там година. Да не говорим, че там е и един от най-големите и посещавани фитнес центрове, всеки може да си кибичи пред сградата колкото си иска. Ежедневно там се извървява цяла София. И тях ли ще обвини в тормоз?!“

Причаквала съм я пред магазина й и тя се чувствала застрашена? Що за глупости, даже не знам къде е бакалийката й за евтин трикотаж. Но това с преследването на събития вече ми дойде в повече… аз съм светски журналист и работата ми е да присъствам на светски събития, а тя като е толкова страхлива да си ходи в Раковски.“, обясни Елза Парини.

Полицаите се смееха и не можеха да повярват. Извикаха ме да дам обяснения, защото са длъжни да проверят сигнала. Дава лъжливи показания срещу мен, губи времето на полицията със своите простотии,... Разпитаха я мои познати защо го е направила. А тя отговорила: "Не ми пука, че плюе мен, но да не плюе дрехите ми, че това ми е бизнесът", заяви главната редакторка на Lifeonline в месечната коментарна рубрика "Да начешем езиците" пред Елиана Василева. 

Елза разпознава в случилото се през април миналата година опит на Каканашева да вдигне отново шум около себе си знаейки медийните възможности на Парини, тогава планът й не проработи.

Ето, че сега Миглена получи най-голямата рекламата влизайки в прайм тайма на новините с криминалните си и незаконни деяния.

За това как масаж на Пукет приключи с щастлив край за Елза, кой развали двугодишната любов на Ася Капчикова, как композиторът Волфганг Амадеус Моцарт участва в годежа на Джулиана Гани във Виена, по какъв начин Алекс и Даниел Петканови осребриха раждането на сина си - гледайте сега в "Жълтите новини":Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза