Меню

Избрани новини

Афиш

2-ри февруари! Елза Парини избира бъдещи колежки в Drag конкурс (снимки)

Benediction Drag Rush: The New Bulgarian Top Queen! се организира от Костадин Колев

След като вчера стана ясно, че чалга гилдията се е заела да освежава редиците си, днес се оказа, че и най-известният мъж в женски дрехи у нас също ще търси нови таланти.

На емблематичната за родната гей гилдия дата 2-ри февруари Елза Парини ще журира конкурса Benediction Drag Rush: The New Bulgarian Top Queen!

За тези от вас, на които челата вече се запотиха и се чудят за какво точно става дума обясняват от SofiaLive.bg:

“Драг” за мнозина е нещо непознато, а за други- страст, начин на живот и себеизразяване. 

Изкуството да се преобразиш в противополжния пол датира още от 15. век, когато само мъже игмали право да играят в театъра и трябвало да изпълняват и женските роли.

В наши дни това е усъвършенстван занаят,  който свърза стотици хиляди по целия свят. Артисти на новото време, които в задния си джоб крият сума ти таланти, сред които да танцуват като Бионсе, да „стоят“ на сцена като актьори, да позират пред камера като топмодели и също така, да знаят как с „малко“ макиаж да се превърнат в истински кралици!

Зад предстоящият конкурс стои Костадин Колев, известен с артистичния си псевдоним- Дженифър Бенедикшън. Той е един от най-прочутите драг артисти у нас, които неправилно са определяни като травестити.

С целия натрупан опит той се е заел да организира “Benediction Drag Rush: The New Bulgarian Top Queen”! Костадин - Дженифър обяви, че е готов-а този 2-ри февруари да предаде короната си на новата българска топ кралица, стига обаче... да може да я износи! 

Битка, безмилостно жестока, където всички претендентки за победа ще се борят с грим, токчета, перуки и, разбира се, както вече споменахме, многобройните си дарби, присъщи за Холивудски звезди:

В първи кръг на зрелищния конкурс, публиката ще забрави за скучния fashionTV и ще гледа приказно модно дефиле с нежни феерични мотиви, където състезателките ще развихрят въображението си при избора на тоалети. 

Във втори кръг участничките ще разполагат с една минута, в която да представят пърформънс по избор: lipsync, танц или пък специално умение. 

В трети кръг, зрителите на спектакъла отново ще станат свидетели на дефиле, в което участничките ще имат поставена задача да подготвят тоалети тип висша мода: максимално бляскави и екстравагантни.

След тези тежки три кръга, звездното жури, в което място заема и главният редактор на LifeOnline.bg Елза Парини, ще отбере четирите най-добри кралици, за които шоуто трябва да продължи!

Напечена „липсинг“ битка ще има за цел да елиминира последни две желаещи тежката, но бляскава корона, а с намаляването на възможните победителки, напрежението ще расте ли, расте, до кулминационния момент, в който на сцената не останат двете най-добри: очи в очи, в последно съревнование преди тържественото коронясване на новата кралица, чиято победа зрителите на конкурса тепърва ще празнуват! 

Афтър парти ще има и то ще протече под мелодичните басове на DJ Deso и Stefan Popov, които ще взривят залата, както си му е реда!

То се е видяло, този 2-ри февруари ще бъде запомнящ се, а мястото, където ще се чупят стереотипи е в сърцето на София, непосредствено до Парламента- Corso Party Hall.

Вратите отварят в 23:00, готови да приемат всички мъже, жени и всякакви митични създания, които са оперирани от срам и предразсъдъци, но с вкус и умение да се забавляват!

По информация на SofiaLife.bg / Симеон ПетковКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Коя певица бихте избрали да пее на сватбата ви?

Все по-модерно става известни имена от шоубизнеса да пеят на сватбени тържества

 

Покажи резултати