Меню

Избрани новини

Риалити

Първо в LifeOnline! Най-големия конкурент на Кулагин влиза в Big Brother All Stars

Бъдещият герой в шоуто пребил колегата си в столичен гей бар

Продуцентите на Биг Брадър са избрали да вкарат в шоуто най-големия конкурент на Валентин Кулагин и отколешен негов враг Цецо Андреев, научи репортер на LifeOnline.bg.

Двамата нежни мъже от край време не се долюбват, а столичните клюкари разнасят история за „женски бой“ в известния софийски микс клуб ID Club.

Тогава, Цецо пребил Кулагин, който се заяждал с колегата си, а след това и двамата дълго време не се вясвали на публични места, спомнят си наблюдатели на нощния гей лайф.

След това двамата имаха поредица от Фейсбук сблъсъци в които се плюеха един друг в некадърност и непрофесионализъм.

Запознати твърдят, че също като Валентин и Цецо, който е дошъл в столицата от малък град мечтаел да стане известен, а да бъде част от Биг Брадър бил несбъднат негов сън от години.

Сега покрай близката си приятелка Златка Райкова, Андреев се е уредил със заветната покана за шоуто.

Говори се, че той кандисал да спести разходите на Брадъра за хонорара, само и само да е на екран поне две-три седмици в прайм тайма влиза без пари за участието си.

Припомнете си, че както първо LifeOnline.bg писа в Къщата за сезон All Stars влизат Златка Райкова с гаджето й Благо ДжийзъсаЖени Калканджиева, Джулиана Гани, Надя Иванова известна като Надя от Елит, Албена Вулева, Даниел Петканов, Станимир Гъмов, Стойко Сакалиев очаквайте още разкрития за бъдещите съквартиранти първо в LifeOnline.bg.

Засега участието в предаването на Миглена Каканашева е замразено.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати