Меню

Избрани новини

Риалити

На 5 ноември започва “Big Brother All Stars”! Кой се нави да влезе в Къщата?

Част от имената на бъдещите съквартиранти са разкрити

Малко преди края на ВИП Брадър (петък 2.11) вече се завъртяха спекулативни теории около имената на новата реколта Съквартиранти, които ще огласят Къщата в следващото издание на „Биг Брадър- All Stars“, което ще започне на 5 ноември, научи репортер на LifeOnline.bg.

Въпреки че повечето от звездите се противят да влязат в Къщатана на скандалите и интригите има и такива, на които още някой лев и малко раздухана слава не са им излишни.

Според слуховете един от тези е актьорът Станимир Гъмов, който го игра влюбен в Преслава във „ВИП Брадър“ през 2015. Той напирал отново да влезе и да изпита тръпката от играта. Кукловодът го бил закъсал финансово и се нуждаел от спешна финансова инжекция.

Станимир си направил устата пред продуцентите, че е склонен пак да влезе в Къщата,  защото вече се чувствал по-обигран. Освен това сърцето му било свободно и спокойно можел да се впусне в любовна авантюра пред камерите на Големия брат, в полза на високия рейтинг на передачата.

Той дори бил готов да прекрачи прага на Къщата в Нови хан срещу по-нисък хонорар стига да е под прожекторите за 2-3 седмици. Според източници, той ще получи 25 бона за своя престой.

Кой трябва да спечели „ВИП Брадър“ според вас?

Сигурен участник в „Биг Брадър All Stars“ е и Жени Калканджиева. Този път тя ще участва сама, без мъжа си Тачо. Миската се е договорила за 40 хиляди хонорар. На този етап тя се изявява като коментатор в лайф изданията.

Голямата изненада в предаването обаче ще е Златка Райкова. Блондинката, която отново е в устата на всички заради връзката си с Благо Джизъса, се е договорила да участва срещу максималната сума, която се отпуска - 60 хиляди лева. Това ще бъде поредния опит на скандалната плеймейтка да изчисти опетнения си имидж.

Финансови проблеми връщат в играта отново Албена Вулева. Позабравената водеща на „Сигналто жълто“ ще закърпи бюджета с половината на стотачката. Вулева, която междувременно прие исляма щяла да се разхожда забулена в Къщата.

Миглена Каканашева, на която медиите отдавна спряха да обръщат внимание, неистово се нуждае от припомняне на съществуването си и е приготвила пълен несесер с успокоителни, които да изгълта, ако в крайна сметка се завърне в играта на Големия Брат.

Както по-рано LifeOnline.bg писа, Джулиана Гани също стяга презрамките на сутиените си за да изпъкне с гръдна обиколка в шоуто.

Желанието на продуцентите е „Биг Брадър All Stars“ да е по-позитивен, след като несекващите скандали в този „ВИП Брадър“ не осигуриха очаквания рейтинг. Дали обаче редакторите и продуцентите ще се въздържат от навика си да провокират скандали предстои да видим.

Не е потвърдено участието на Мария, Емануела или Андреа. Шеф Петров се натискал пак да върти тиганите в Нови хан, но бил отрязан.

Според него, Даниел Петканов също ще довършва играта си като съквартирант, след като се сгоди и ожени на екран и сега очаква първа рожба от жена си Алекс.

Какво разкри шеф Петров за бъдещите участници, очаквайте ТУК!Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати