Меню

Избрани новини

Пикантерии

Мъжът на Джулиана Гани я заринал с говна, буквално! Силиконката го издържала защото се помислил за звезда след Вип Брадър!

Моделката харчела по хиляда лева на седмица за него

Джулиана Гани откри по трудния начин, че младите мускулести момчета са не по-малко меркантилни от тунингованите красавици.

Силиконката, която изживя вълшебен, но разочароващо кратък романс с напомпания си любовник, се оплака от отмъстителността на хубавеца за когото имаше неблагоразумието дори да се омъжи и в крайна сметка сега е в процес на развод.

За предаването на Карбовски тя се оплака от Станимир Ташев, който й бил много ядосан, че го е изхвърлила и подала документи за развод.

Джулиана описа цветущо ситуацията с бившия си мъж с думите:

„След като подадох молба за развод, на мястото, на което той ми редеше цветя…, срам ме е да го кажа…, но сега има човешки изпражнения…“, от думите й става ясно, че на входната й врата в Пловдив има разпръснати човешки екстременти от няколко дни.

„Значи където имаше рози, сега има говна!“ заключи интервюиращият я Карбовски, а макар и с усмивка, разочарованата от мъжете Гани потвърди.

Тя добави, че разказва това за първи път в телевизионно интервю и добави, че след Вип Брадър Станимир решил, че е известен и вече няма нужда да работи.

Тогава се наложило тя да го издържа, а по груби сметки това й струвало около 1000 – 1500 лева седмично.

Оказва се, че освен за джобни, храна и добавки, бедното и мързеливо фитнес инструкторче разчитало на жена си и за модни дрешки и парцалки:
„Истината е, че съм му купувала дрехи. Отиваме в мол-а, аз си харесвам обувки и той започва: "Ех, само ти си купуваш неща, на мен няма ли да вземеш нещо" и аз отивам и му купувам, защото ми става мъчно.", разказа блондинката.

Джулка заведе любимия Станимир на почивка на Малдивите, както се оказва сега, тя е платила всички разноски

"Случва се това, веднъж, два, три пъти и той го приема за даденост.", изумена констатира Гани.

Капката преляла когато той й казал: "Трябва да се лишиш ти, за да имаме ние.“, тези думи накарали любовта да излети като въздух от балон от семейното гнездо на Гани и тя решила да сложи край на брака.

След раздялата, Станчо избягал в Лондон при роднини, и спрял да вдига телефона си.

Джулиана бързо му намери заместник, който пак е културист и според слуховете едва ли е по-различен от предшественика си.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза