Меню

Избрани новини

Клюкарник

Ганьото на Гани й взе колата – силиконката плаща лизинги

Станимир си затри профила във Фейбук и се опитва да забави развода

Бившия съпруг на Джулиана Гани очевидно е бил с нея само заради парите, връзките и известността й след като гледа да извлече последни дивиденти от нея дори в края на брака им.

Малката Джулка с големите бомби се ожали, че нейният мъж е отмъкна колата, която му купила за сватбата, видя репортер на LIfeOnline.bg.

Джулиана подарила на Станимир колата малко след като узаконили семейството си между Мускули и силикон, а возилото било записано на името на мъжа в семейството.

И въпреки че моделката сама плащала всички лизингови вноски, на него не му мигнало окото да я вземе след раздялата.

Както е известно, русата сексбомба сложи край на брака си, след като стана ясно, че съпругът й се възползва от нея и само тя издържа семейството им. В един момент й писнало и тя потърсила утеха и любов другаде.

След като Джулиана обяви, че се развежда, Ташев изчезна от светските партита, социалните мрежи и дори затри профила си във Фейсбук.

Остана му единствено профилът в Инстаграм, но и на него е сменил името си и е оставил само две снимки с бившата си съпруга.
Според последните новини Станимир се е преместил в Лондон, за да избяга от скандалите и слуховете около раздялата му с Гани.

Също така правел всичко, за да забави развода, въпреки че Гани плаща всички разходи по разтрогване на брака им, пише „Телеграф”.
Джулка не страдала, напук на опитите на мъжа си, след като избяга от лапите на един използвач сега се гушка в скута на друг фитнес инструктор.

Как ще свърши поредната й любовна история и кога ще започне да се учи от грешките си – предстои да разберем, най-вероятно съвсем скоро.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати