Меню

Избрани новини

Пикантерии

Каква силиконова драма! Имплантираните красавици осиротяха – продават марката „Мис Силикон“

Идеята за конкурса се била изродила

Собственичката на марката „Мис СиликонМариана Маринова е твърдо решена да се отърве от теглото да организира конкурса за тунинговани красавици.

Носителката на титлата „Мисис България“ смята да продаде правата за организиране на конкурса "Мис Силикон". Маринова споделя, че е потресена от разговор с момиче на 14 години, което заявило, че иска да си сложи силикон в гърдите, за да стане "Мис Плеймейт".

"Със съжаление мога да кажа, че се предавам и няма да провеждам повече конкурса "Мис Силикон", чиито права държа и е моя запазена марка. Създадох този конкурс с идеята да е само шоу и зрелище, но в годините концепцията се промени.

Аз и момичетата винаги заставахме зад благородна кауза, с която да помогнем на жени в нужда. Такъв бе случая с кампанията "Аз съм красива". Благодарение на нея много жени получиха средства за пластични операции, от каквито имаха нужда след някакви инциденти.

Джулиана Гани

Исках да промотирам естетичната пластична хирургия, която носи красота за очите и самочувствие за дамите. Явно опитите ми са неуспешни, след като мечтата на едно дете е да се наблъска със силикон, за да спечели някаква титла.

Не искам да бъда част от пошлостта и грозотата, която ни залива", споделя пред BGLife.Club Мариана Маринова.

Според запознати, причината била съвсем друга. Собственичката била принудена да продаде марката след като получила доста апетитно предложение да се откаже от конкурса, научи репортер на LifeOnline.bg.

Силиконките остават без конкурс

Първото издание на конкурса „Мис Силикон“ се провежда на 21 октомври 2009 година в несъществуващият вече клуб ЕСКЕЙП в София.

Организатор на събитието е Мариана Маринова- „Мисис България 2007“.

Победителка безапелационно става Йоана Христова, която е напомпала бюста си с 500 кубика от “вълшебната” течност. Силиконката нашумя след участие в клип на Устата и като корица на няколко еротични списания.

Второто издание се проведе на следващата година в Слънчев Бряг, а с короната се окичи Гергана Райчевска.

Припомнете си, че победата в конкурса осигури национална популярност за момичета като Джулиана Гани, Катрин Вачева, Гетиана Халити, Анна - Мария Чернева, Виктория Петрова и Габриела Попова.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати