Меню

Избрани новини

Клюкарник

Даде й прошка! Миро си прибра Черната Златка, върна й джипа и я заведе на почивка

Изненадващо Златка заряза морската си любов и се върна при изстрадалия си мъж

Само преди няколко месеца гръмна скандалът за раздялата на Златка Димитрова и Миро заради трети човек – любовника й Галин Гочев.

Плеймейтката се нанесе при новия си любим в Бургас и заряза баща на детето си, но днес те отново са се събрали, като през последните дни са заедно на Каваците, научи репортер на LifeOnline.bg.

За раздялата на Златка с любовника й се разбра от Инстаграм, където двамата изтриха общите си фотоси и спряха да се следват един друг.

На мястото на Галин в профила и в кревата на плеймейтката се е настанил отново Миро. Източник на в-к „ШОУ“ докладва пред изданието, че преди броени дни е видял старата, нова двойка на родното Черноморие.

Димитрова публикува кадър със сина си, а на заден фон се вижда лъскавият сив „Рейндж Роувър“, който Миро си беше взел, след като разбра за забежките на жена си.

Явно любовта или разума са надделели и двамата са си дали още един шанс.

Близки до Злати докладват, че тя горчиво съжалява за кратката си забежка, и твърдяла, че никога не е спирала да обича Миро, но натискът от страна на неговото семейство, което все още не я приема, й е дошъл в повече.

Източник: ХотАренаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза