Меню

Избрани новини

Клюкарник

Лош Пи-Ар с още по-лош английски си направи гаджето на Джугани

Силиконката получи смешно предложение за брак

Новото гадже на все още семейната Малка Джулка - Джулиана Гани се опита отново да блесне в медийното пространство не без помощта на цицорестата си изгора, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Жадната за медийно внимание двойка реши да изпъкне в социалното пространство със симулация на оригинално предложение за брак. Снимка показва двете сплетени ръце с изписано предложение и отговор, но с правописна грешка, върху мъжката ръка.

Илиян, както се казва новият избраник на силиконката, е изписал на английски:

„Ще се омъжиш ли за мен? Сигурна ли си?“ - „Да! Винаги! Найденова!“ отговаря все още Ташевата съпруга.

Гаджето на Джулиана Гани получи "Слаб 2" по английски

Странният английски разговор между българи озадачи потребителите в социалните мрежи, а очевидните затруднения с чуждия език, които е изпитал Илиянчо, разсмяха голяма част от англоговорящите последователи на Гани.

От показаното става единствено ясно, че настоящият любим на силиконката не е успял да научи английски език, въпреки, че е работил дълго време в чужбина като масажист.

Видно е, че той е видял зор при английската дума за „сигурна“ и е задрасквал, а други е изписал твърде несигурно и неразбираемо.

Въпреки, че на снимка е приела „офертата“ за нова фамилия, Джулиана не би могла да стане Найденова докато съпругът й на документи я държи в шах и не иска да й върне свободата, подписвайки развод.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати