Меню

Избрани новини

Риалити

Съквартирантите зяпнаха от изненада! Кали нахлу в Къщата и „ошамари“ Ричард от Мадан (видео)

Фолк звездата призова маданския ромео да се откаже от щита си и да напусне

Певицата и телевизионна водеща Кали не можа да изтърпи поведението на Ричард Величков и нахлу при съквартирантите в Къщата на Биг Брадър, видя репортер на LifeOnline.bg. Любимката на народа пожела да влезе в Къщата на "ВИП Брадър", за да постави на място станалият за посмешище с поведението си мадански фитнесджия.

Повод за негодуванието на фолк звездата бяха безспирното самохвалство на най-ниския „Мистър София, че е правил секс в Къщата в Нови хан. Потърпевшата от самоизтъкването му се оказа манекенката на Ивет Фешън Розмари Тишер.

Тя беше унижена от Ричард, който я принуди да потвърди, че той е правил секс и я заплаши, че ще твърди и ще разказва по всички телевизии какво са правили под завивките.

Фолк фурията, която е щатен коментатор в живите предавания на "ВИП Брадър", беше толкова набрала на дребното човече, че се закани направо „да забие тупаник“ на принца от Мадан.

В рекламната пауза Кали се пренесе в Къщата, и изуми с влизането си смаяните съквартиранти.

Певицата събра погледите на нищо не подозиращите какво ги очаква участници. От влизането си Кали отиде директно при Ричи, който онемя и се изчерви.

Острите думи и атаката накара устните му да се разтреперят, очите му отново се напълниха със сълзи и той беше видимо притеснен.

 Нравоучителната лекция на висок тон накара останалите ВИП-ове да зяпнат, а Ричард отново се почувства още по-жалък от преди.

Ти моето момче, аз исках да вляза да ти шибна една тупаница, но това ще доведе до някакви лоши последствия. Затова си избери една камера, на които ти да се извиниш на твоите родители или аз ще им се извиня за това, което ще чуят.", започна да се кара в лицето на Ричард певицата.

Думите й накараха самохвалкото да застине на дивана - "Ти си изключително зле възпитан човек и аз те моля да се откажеш от SDI щита си и да напуснеш това предаване, защото нито Петко, нито Стефан, нито Роузи заслужават да го напуснат след всичкото това, което гледам от петък насам. Не мога още една седмица да гледам тъпите ти стратегии, с които унижаваш всяка една жена, която те гледа. Сбърка! Това няма нито да направи известен, нито ще ти помогне да останеш в шоуто! Изложи се, и то се изложи на гърба на един пич!...  Хората отвън те гледат и се ужасяват от, че ти продължаваш да градиш твоите стратегии да бъдеш известен и популярен на гърба на едно крехко същество като Роузи…“

Опитите на Ричард да се оправдае бяха заглушени с думите на Кали: „Не само аз, цяла България в момента мисли, че ти си супер жалък. Видяхме как се подиграваш на гърба на една жена.", обясни как изглежда ситуацията на Ричко певицата оставяйки буквално всички жени с отворени усти.

Кали обаче не спря до тук. Тя се обърна и към Роузи, която едва разбираше какво се случва и мигаше неразбиращо седнала до Ваня Костова.

"Роузи, как можа да се влюбиш в тоя мъж… трябва да знаете, че цяла България ви гледа, а навън има много жени, които търпят домашно насилие…", завърши Кали тирадата си и още веднъж призова Ричард да върне щита, който го пази три седмици в Къщата, а той нагло я поправи „четири, това е четвъртият…“.

Естествено дебелокожието на Ричард Величков не му позволи да проумее какво му обяснява популярната звезда и въобще не смяташе, че трябва да се откаже от защитата и още по-малко да напусне шоуто с подвита опашка.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати