Меню

Избрани новини

Риалити

Ричард се кълне, че е правил Кекс! Роузи не разбрала, че гордостта на Мадан я е обладал (видео)

Ричард се разрева като малко пале, че никой не му вярва за креватното му постижение

Истински фарс на комплексарщина и селска стратегия подсладена със секс симулация се разиграва през последните две седмици от ефира на Биг Брадър, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

След като бяха излъчени кадри на мимолетни ласки и няколко секунди шаване под завивките, Ричи се обяви за жребеца в Къщата, който е влязъл в историята, намеквайки, че е набучил манекенката Розмари на маданското си шушонче.

В първи разговор в изповедалнята, великият маданец призна, че е симулирал и отрече да е стигнал до трета база, и затова номинира приятелката си, с която дели един креват вече две седмици.

След като самохвалкото беше разконспириран от Биг Брадър пред съквартирантите и самата Рози, той осъзна, че в очите на цяла България изглежда като нищожество и се разрева.

Източник от кухнята на предаването издаде, че Ричи ронил крокодилски сълзи с часове.

Ридейки и подсмърчайки, Ричард се закле в майка си, че наистина е правил секс.

През сълзи той обясни, че излъгал, че не е правил секс защото искал да спести неприятности на Роузи и да опази достойнството й.

„Заклевам се в майка си, че съм правил секс с Розмари. Правихме секс!“, отсече най-ниският Мистър София в историята на конкурса.

„Не сме. Разбрахме се, че няма да правим такива неща. Това е много жалко“, отсече Розмари, намеквайки, че всичко е било цирк за пред камерите.

„Не ми стоварвай вина, която да е изцяло моя. Аз съм готов и двамата да минем детектор на лъжата“, проплака Ричард, но моделката от Ивет Фешън тотално отказа.

Изненадващо за всички, но Петко застана на страната на нисичкия фитнес маниак като каза на моделката, че самата тя също е доста виновна с оглед на това, че уж има гадже, даже годеник, а се целува, натиска, спи и масажира с друг мъж в национален ефир.

Мрежата избухна, а повечето коментари усмиваха постъпките и поведението на Ричард.

Повод Ричард да се отрече от първоначалните си думи и да твърди, че всъщност е онодил немската мома стана песен, която Биг Брадър поръча на ВИП съквартирантите.

Песента посветена на Ричард Величков „Супер жалък“ можете да гледате ТУК!Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати