Меню

Избрани новини

Риалити

Прецедент в историята на шоуто! Публиката в студиото на Вип Брадър изпрати Кулагин с освиркване! (видео)

Най-омразният съквартирант си тръгна по волята на зрителите

Валентин Кулагин се опита да избяга от предаването след като би „главичка“ на Папи и натри лицето на Ваня Костова с чеснова салфетка.

След серията от физически удари, съприкосновения, агресивно поведение, обиди и бягство на Кулагин последвано от завръщане във ВИП имението в Нови Хан, видя репортер на LifeOnline.bg.

В днешният лайф по НОВА продуцентите отмениха гласуването за номинираните и елиминациите и оставиха зрителите да решат кого да изгонят, чрез безпрецедентен Фейсбук вот.

На „пангара“ бяха сложени главите на Ваня Костова и Валентин Кулагин, а зрителите имаха шанс да дадат своя глас за този, който искат да изгонят от Къщата.

Гласуваха над 130 хиляди потребители, като над 70 % пожелаха да изгонят хасковлията.

Кой трябва да спечели „ВИП Брадър“ според вас?

След като резултатът беше обявен Валентин трябваше да мине през студиото, където пред Ники Кънчев да обяви за кого дава щитът застраховащ един съквартирант от номинации през следващата седмица.

Появата на Вальо на сцената обаче предизвика бурна вълна от негодувание сред публиката, която посрещна изгоненият с шумно „Уууу“, дюдюкане и освиркване, а хроникьорите на шоуто не помнят друг такъв случай участник да е изпратен с толкова негативна реакция от страна на публиката в живото предаване.

Явно смутен и загубил почва под краката, Кулагин изглеждаше несигурен и разочарован.

Иначе винаги с вирнат нос сега Валентин беше свел глава виновно осъзнавайки, че макар всичките си усилия той не излиза като герой и победител от шоуто.

Действителността, че нито една от фалшивите му лъжи не го доведе до победа очевидно смаза самочувствието му, а сблъска с реалността накара изгоненият да увеси нос и да осъзнае безполезността на всичко сторено през последните 35 дни.

След въпросите на Ники Кънчев той продължи да играе ролята на жертва със своята стара песен на неразбран и недооценен безгрешник с куп добри дела, който е бит, тормозен и обиден.

За финал той все пак възвърна част от самочувствието си и дори намери сили да заплаши със съди тези, които са го наранили.

Интересно какво ли ще прави, ако наречените от него, „к*рва“, „дърт травестит“, „циганка“, „е*еш негри“, „нечистоплътник“, „жиголо“ и още куп обиди решат да го осъдят него.

За финал Вальо подари още една седмица в Къщата на Ричард след като реши да го защити със щит срещу номинации.

След излизането на най-омразния си враг съквартирантите запяха "Оставаме" и се захванаха да се поздравяват и празнуват.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза