Меню

Избрани новини

Риалити

Бутат Ричи към финал! Договорена ли е победата на семплото момче от Мадан? (видео)

Величков се спасява от номинации, вече четири седмици

Сред потребителите в мрежата, които наблюдават случващото се в шоуто „ВИП Брадър“ се развихри теория, че победителят е предрешен и това ще бъде Ричард, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Според много от зрителите, участникът от Мадан Ричард Величков е бутан целенасочено да стигне до финал и с волята на някой отгоре да спечели формата.

Съмненията са подсилени от постоянното минаване на семплия младеж между капките на номинациите, а също така и от слуховете, че титлата „Мистър София“, с която се окичи също не е спечелена честно.

Назобения с хиния мускуляга дори се предложи за безплатно рекламно лице на спонсора на предпазващите го от номинации щитове.

Припомнете си, че след конкурса друг участник излезе и заяви, че знае, че първото място на Ричард е купено за три хиляди лева.

Носят се слухове, че зад победата стои загадъчен собственик на спортна зала, в която Ричард работи като инструктор.

Наблюдателни зрители отбелязват в подкрепа на конспиративната си теория и факта, че най-ниският „Мистър София“ обикаля вече 42 дни ВИП имението облечен със служебен анорак брандиран с логото на фитнеса, в който работи, без то да е закрито както марките на повечето дрехи на съквартирантите.

Съмненията на зрителите, че победата на инструктора вече е договорена идва и с акцентирането на любовната му история с Розмари и драмите около това правили ли са секс или не в Къщата.

Освен това предвкусил победата нисчкия инструктор гръмко обяви, че ще дари целия си хонорар за благотворителност!

Кой трябва да спечели „ВИП Брадър“ според вас?

Тази вечер предстои опетнения имидж на самохвалко и лъжец на маданския плейбой да бъде изчистен, след като се окаже, че Розмари ще потвърди, че се е стигнало до съвкупление в общото им ВИП ложе.

Верните фенове на предаването вярват, че това ще бъде гвоздеят, който ще закове неизменно Ричард до финала и без съмнение победа в предаването.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати