Меню

Избрани новини

Риалити

Майката на Ричард е учителка, тя ли възпита принца на Мадан? (снимки)

Дали Бистра Величкова потъва от срам заради постъпките на сина си?

Най-осмиваният участник в тазгодишния ВИП сезон на Биг Брадър е никому неизвестният до скоро носител на титлата „Мистър СофияРичард Величков. Безпардонното и османско отношение на родения в Мадан натурализиран софиянец разгневи много зрителки, а последвалите му постъпки и изказвания свързани с манекенката Розмари Тишер определено разочароваха напълно цялата аудитория на риалити шоуто.

Стигна се до там, че Биг Брадър заръча специална песен посветена на отношенията между най-нисичкия мистър и красавицата. Логично съквартирантите изляха в музикалното творение целият си сарказъм, който бяха събрали през последните седмици.

Ричард прие песента със заглавие „Супер Жалък“ доста тежко и стигна до там, че нахално да настоява Розмари да потвърди неговата версия и да без желание да признае, че той е правил секс в Къщата, без въобще да се интересува от чувствата и притесненията на предполагаемата си секс партньорка.

Кой трябва да спечели „ВИП Брадър“ според вас?

Качествата, които показа Ричард са повече от негативни – егоизъм, егоцентризъм, лъжа, самохвалство, липса на реална преценка за личността си, омаловажаване чувствата на останалите, мекушавост, липса на обща култура, липса на уважение към по-възрастните, към жените, към по-слабите и всичко това подсилено от болезнена амбиция.

Дали такова възпитание е получил в семейството си или това са уроците на живота не се наемаме да предвидим, родителите на Величков изглеждат семпли и скромни хора.

Репортер на LifeOnline.bg попадна на снимка на Ричард с неговата майка Бистра Величкова.

Ричард и майка му Бистра Величкова

В петък Ричард имаше възможност да говори с нея по телефона, а разговорът в изповедалнята беше излъчен в живото предаване в полунощ.

Младежът се опита да успокои майка си, че всичко е наред, тя от своя страна нямаше кой знае какви възможности да говори, защото няма право да разкрива нищо от случващото се извън Къщата. Г-жа Величкова обаче не окуражи синът си както би направил всеки родител, а само му пожела успех и предаде поздрави от всички. С насълзени очи Ричард излезе от изповедалнята.

Видео от разговора на Ричард с неговата майка гледайте ТУК!

Този сезон съквартирантите не успяха да номинират фитнес маниакът, колкото и да им се искаше да го изгонят, той почти винаги беше защитен от щитове, които го завлякоха лека-полека почти до финала на шоуто.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати