Меню

Избрани новини

Пикантерии

Живот след Златка! Георги Валентинов оглежда новата реколта плеймейтки (снимки)

Сред присъстващите бяха Джулиана Гани, Жанета Осипова, Нора Недкова, футболистката

Състезателят по смесени бойни спортове Георги Валентинов и бивш годеник на Златка Райкова, е  бил забелязан на партито на "Плейбой" преди няколко вечери, научи репортер на LifeOnline.bg.

Присъствието на завърналия се в отбора на ергените спортист сред напращели плеймейтки даде повод за спекулации, че ММА-боецът е в издирване на нова дама на сърцето си. 

Неговата бивша любов Райкова също е носителка на титлата "Мис Плеймейт", а с натрупания покрайнея опит с  този тип жени, Валентинов явно е решил да продължи по утъпканата пътека с дефилирали със заешки ушички жени.

Може би предупредена, че Георги ще присъства на партито, Златка не се появи, но друга сексбомба - Джулиана Гани, бе атракцията на вечерта, която мина под мотото на "PlayBalls Party".

Тема на сооарето бяха големите топки и футболните страсти, който люлеят родния ефир, откакто Валери Божинов се настани в "Северозападния Ню Йорк", защото както гласи една древна мъдрост "Където са плеймейтките - там е и футболът".

В новият брой на Мъжката библия, в който Малката Джулка се отчете с трета корица, Любен Дилов-син отново е подготвил колоритен коктейл от сексапил, изкуство, култура и лайфстайл. 

Сред гостите бяха забелязани бохемът Христо Сираков, актуалната "Мис Плеймейт" Жанета Осипова, първата изгонена от "ВИП Брадър" Нора Недкова, футболистката Валерия Кирилова-Амира, баскетболистката Ива Няголова и др. Носителката на титлата "Мис Силикон" Анна-Мария Чернева пък бе водеща на партито, уточняват подробностите колегите от ПИК. Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати