Меню

Избрани новини

Риалити

Папараци изловиха сгодената Златка с чужд мъж (снимки)

Каква е истината за любовта на плеймейтката с Георги Валентинов?

Сензацията в последния сезон на "Като две капки вода" Златка Райкова май е на път да поднесе сензации и в личния си живот. Сексбомбата, която само преди няма и два месеца се сгоди в национален ефир, бе изловена от фотографите на "Ретро" с чужд мъж, съобщава ПИК.

Това се случило, докато плеймейтката и останалите звезди репетираха за финала на имитаторското шоу. Преди да се скрие зад стените на сградата, в която участниците в "Капките" подготвяха хореографиите си, сгодената Златка се срещна с мистериозен, добре сложен, около 35-годишен мъж.

На пръв поглед изглежда съмнително Райкова да си урежда срещи с някого, с когото изневерява на годеника си, точно пред репетиционната зала и за капак - посред бял ден. Но пък откровеното ѝ интимничене с непознатия мачо подсказва, че двамата не са просто приятели, засекли се случайно.

снимки ПИК

Златка и брадясалият мъжага си бъбриха пред сградата, а лежерното държане за ръце премина в нежни докосвания, те от своя страна прераснаха в прегръдки - Русата Златка притисна в силиконовите си обятия непознатия и за финал настъпи кулминацията: страстна целувка.

снимки ПИК

По време на флирта годежният пръстен, с който ММА боецът Георги Валентинов предложи брак на Златка, блещукаше от безименния ѝ пръст.

Източник: ПИККоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза