Меню

Избрани новини

Клюкарник

Бездомният Джийзъс се нанесе да живее при Златка!

Зае мястото на доскорошния си приятел

Благо Джийзъса очевидно няма намерение да живее в собствен дом, след като отново се нанесе при поредната си любовница, констатира репортер на LifeOnline.bg.

След като поживя за няколко месеца в тузарското жилище на тийн звездата Гери – Никол, сега бездомният Георгиев се е нанесъл при доскорошната си добра приятелка и настояща любовница Златка Райкова.

Плеймейтката запълнила овакантеното място от багажа на вече бившето си гадже - ММА боеца Георги Валентинов с парцалките на Джизъса.

Мястото на силовия спортист в апартамента на Златка в кв. „Манастирски ливади” както в леглото и сърцето й са заети от осквернителя на Колизеума, клюкарстват съседи.

Междувременно, бившият на Златка вече е със сменена адресна регистрация, твърди седмичник, като припомня, че доскоро Георги Валентинов се водеше на адреса на силиконката на ул. „Лъвски рид” в София.

Докато намери място, където да се установи след пропадналата връзка и годеж, Жоро е отседна при приятел.

Според запознати обаче, връзката на Златка с Благо е само параван хвърлящ сянка върху дискретните отношения на плеймейтката със семейни бизнесмени.

С Георги тя се разделила, защото той така и не можел да свикне с постоянните й „професионални“ ангажименти.

Последната му надежда бил годежът, който той нарочно спретна на живо в национален ефир за да я принуди да се съгласи.

До брак така или иначе не се стигна, защото Райкова започна демонстративно да изневерява на боксьора от Стара Загора, след като двамата живяха заедно близо две години.

След като по време на предаването „Като две капки вода”, Георги заяви, че я иска само за себе си, бръмчалката му даде ясен сигнал, че тя не е жена за един мъж и се наслади на шумен сексуален акт в тоалетните зад сцената на „Капките“.

Обект на похотливката беше Велислав Делибалтов, брат на фолкаджията Борис Дали.

Логично след подобно публично унижение, никой уважаващ себе си мъж не би продължил напред с такава жена.

Явно обаче на Джийзъса не му дреме и бързо се намърда в ролята на алиби на прелюбодейката Златка.

За него лоялността не съществувала и предпочел да се лиши от верен приятел като Георги, вместо да изтърве шанса да „свети“ с отразена светлина от заглавията на светските сайтове.

Друга версия на столичните клюкари гласи, че Благой бил фалирал и нямал пари да издържа сам къщата си в Горна Баня, затова решил да пести разходи с преместване при Златка, която да му пере, чисти и готви.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза