Меню

Избрани новини

Клюкарник

Златка си призна изневерите! Георги я зачеркна окончателно от живота си (снимки)

Благо зъбчето бил само алиби за древния занаят на златотърсачката

Златка Райкова навира в лицата на всички в социалните мрежи новата си половинка Благо Колизеума, и някои светски наблюдатели вече се светнаха, че ПР акцията е само хвърляне на прах в очите.

Според ХотАрена, спонсори на Русата Златка, които искат максимална дискретност за отношението им с нея, плащат на бившия футболист, а сега светски шут, Благой Георгиев да се прави на гадже с известната миска.  

От друга страна е накърненото достойнтство на ММА боецът Георги Валентинов, който може би е играел същата роля, но направил генералната грешка да се влюби.

Зле скопосаната ПР акция на Злата започва да нагарча

Сега боксьорчето е изтрило ексгоденицата си Златка Райкова и настояща половинка на Благо Позьорчето от социалните мрежи.

След като футболистът и русокосата красавица официално обявиха връзката си, Жоро, който очакваше да вдигне сватба с Райкова в края на тази година, се опита да демонстрира спокойствие и вместо със скандал изпрати влюбените гълъбчета  с мълчание.

Интересна подробност е, че плеймейтката също е премахнала Валентинов от листа с приятели и всички общи снимки, които е публикувала по-рано.

Запознати с характера на плеймейтката разкриха пред репортер на LifeOnline.bg, че тя не е способна да обича живо същество.

Злата може да се влюби, но не в човека, а в парите му. Тя има само една любов – парите и всичко, което може да се купи с тях. Влияние, материални блага, почивки и пластични операции, това е обичала тя, винаги…“, разкриват страстите на властната блондинка приближени.

От няколко дни Златка и новото й алиби заливат мрежата със съвместни фотоси, които очевидно имат за цел да пропагандират фалшивите им симбиозни отношения.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Как оценявате нивото на българските сериали?

 

Покажи резултати