Меню

Избрани новини

Клюкарник

Златка си призна изневерите! Георги я зачеркна окончателно от живота си (снимки)

Благо зъбчето бил само алиби за древния занаят на златотърсачката

Златка Райкова навира в лицата на всички в социалните мрежи новата си половинка Благо Колизеума, и някои светски наблюдатели вече се светнаха, че ПР акцията е само хвърляне на прах в очите.

Според ХотАрена, спонсори на Русата Златка, които искат максимална дискретност за отношението им с нея, плащат на бившия футболист, а сега светски шут, Благой Георгиев да се прави на гадже с известната миска.  

От друга страна е накърненото достойнтство на ММА боецът Георги Валентинов, който може би е играел същата роля, но направил генералната грешка да се влюби.

Зле скопосаната ПР акция на Злата започва да нагарча

Сега боксьорчето е изтрило ексгоденицата си Златка Райкова и настояща половинка на Благо Позьорчето от социалните мрежи.

След като футболистът и русокосата красавица официално обявиха връзката си, Жоро, който очакваше да вдигне сватба с Райкова в края на тази година, се опита да демонстрира спокойствие и вместо със скандал изпрати влюбените гълъбчета  с мълчание.

Интересна подробност е, че плеймейтката също е премахнала Валентинов от листа с приятели и всички общи снимки, които е публикувала по-рано.

Запознати с характера на плеймейтката разкриха пред репортер на LifeOnline.bg, че тя не е способна да обича живо същество.

Злата може да се влюби, но не в човека, а в парите му. Тя има само една любов – парите и всичко, което може да се купи с тях. Влияние, материални блага, почивки и пластични операции, това е обичала тя, винаги…“, разкриват страстите на властната блондинка приближени.

От няколко дни Златка и новото й алиби заливат мрежата със съвместни фотоси, които очевидно имат за цел да пропагандират фалшивите им симбиозни отношения.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати