Меню

Избрани новини

Клюкарник

В очакване на ново чалга бебе! Преслава ражда на Голяма Богородица?

Терминът й е за 20 август, но се очаква певицата да роди в следващите три дни

Въпреки, че Преслава крие коремчето си по време на ежедневните лайф-сесии в социалните мрежи и отказва да отговаря на въпросите за своята бременност, репортер на LifeOnline.bg научи, че щастливият ден е съвсем близо.

Певицата, която е в края на бременността си се пази много, не прекалява с храненето и се движи постоянно, затова и деформациите от първата й бременност по нейното тяло са почти незабележими.

Спекулациите за датата на раждане са безскрайни!

Според Secret.bg, терминът й е през септември, но планираното раждане може да се случи още следващата седмица, предвиждат чалга наблюдатели.

Преслава има записан час за секцио в столична болница и възнамерява да роди в точен ден и час, предполага се, че е избрала 15 август, денят в който православното християнство почита Богородица.

Изданието твърди, че през последните дни изпълнителката на няколко пъти вдигала високо кръвно налягане, което е сигурен знак, че бебето е на път.

Припомнете си, че през март официално стана ясно, че Преслава е бременна с първо дете, тогава тя забави обявяването на новината заради суеверието, че трябва се пази в тайна през първите три месеца от бременността.

Баща на детето на Преслава е Павел Лазаров, който е познат като бивш приятел на плеймейтките Златка Райкова и Мария Динева.

Преслава криеше и отношенията си с него дълги месеци, но накрая двамата се появиха заедно на светско събитие и тайната им беше разбулена.

Връзката й с Павел започна след дълъг роман изпъстрен със скандали и побои с Георги Станоев, Малката Бирма.

Според изчисленията Павел и Преслава са направили бебето по време на своята зимна ваканция на о. Пукет, за която LifeOnline.bg ви разказа подробно.

Макар и да не съобщава официално, полът на детето е мъжки, което се установило в самото начоло на бременността след специален модерен тест.

Друг източник на LifeOnline.bg, обаче твърди, че Преслава едва навлиза в осмия месец на бременността и ще роди в края на септември. 

През цялата си бременност певицата не спря с физическите натоварвания заради най-големия си страх – да не напълнее отново, като в началото на шеметната си кариера.

Тогава добричлийката беше доста едра и дори беше притежателка на най-голямата гръдна обиколка в чалгата – 105 сантиметра.

От както се чу за бременността й, Преслава упорито крие корема си, докато си пуска снимки от фитнес залата или от планински разходки.

Според нейни близки, тя не искала да се показва наедряла пред феновете си и затова до последно се стараела да изглежда слаба и без корем.

Не са малки и финансовите загуби, които певицата понася – през летните месеци тя традиционно имаше над 20 участия, които носеха на нея и продуцентите й хиляди левове печалба.

Но когато Преслава си е вкъщи, постъпления няма, изчисляват родни медии.

Екипът на LifeOnline.bg пожелава леко, успешно раждане и красиво и здраво бебе на Преслава и Павел!Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати