Меню

Избрани новини

Клюкарник

Разкриха кой е тайнствения мъж, с който се целува Русата Златка (снимки)

Снимка: LifeOnline.bg/PIK

Плеймейтката обичала да кръшка, а годежът с Георги бил просто телевизионен фарс?

Златка Райкова беше изловена да кръшка с чужд мъж от папараци. Малко след като в мрежата се появиха снимките, зоркото око на читател на LifeOnline.bg разпозна не кой да е, а братът на Борис Дали Велислав Делибалтов.

Плейбоят, по когото Злати отдавна си падала, бил в публиката на "Капките" седмица преди полуфинала. Той бил в агитката на Константин, с когото са приятели от години. Златка веднага го фиксирала, а след живото предаване започнала открито да флиртува с него.

Велислав пък от своя страна постъпил като кавалер и отвърнал на демонстрираната от дамата симпатия със съответното внимание. В крайна сметка всичко завършило с много страст директно зад сцената на "Като две капки вода". Хората от екипа се опитали да са дискретни, но нямало как да не чуят пъшкането, което отеквало в едно от закътаните места зад кулисите, разказва онлайн изданието 7dnisofia.

снимки ПИК

Според изданието, цитиращо познати на Златка, тя никога не е искала да се омъжва за ММА-боеца Георги, за когото се сгоди на сцената на предаването. Била приела предложението му, направено преди броени седмици, единствено с цел лична реклама и за да не изпада в неудобна ситуация, като откаже. Всъщност отдавна гледала встрани и си позволявала да кръшка на Валентинов с всякакви хора и на всевъзможни места.

Държала на връзката с боеца само защото й било удобно да има гадже с големи мускули, което да я защитава, ако се наложи. Всъщност обаче нямала особено намерение да става примерна съпруга, камо ли да ражда и възпитава деца.

снимки ПИК

По информация на „Уикенд”, 32-годишният Велислав също има уж сериозна връзка с брюнетка на име Ива, която за разлика от Златка няма нищо изкуствено по себе си. Въпреки това обаче около брата на Борис Дали се носи цял рояк ухажорки, от чието внимание той често се възползва, когато приятелката му не е наблизо.

Говори се, че хубавата Ива била любимка на бащата на Велислав, който едва ли е останал очарован, след като разбрал, че връзката на сина му с нея е застрашена от жена с репутацията на Златка.

Не е ясно и как е реагирал измаменият годеник Георги, след като осъзнал, че любимата му го мами и то на публични места пред очите на всички.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати