Меню

Избрани новини

Клюкарник

Бившият на Златка: Съжалявам, че не послушах приятелите си що за стока е!

Георги Валентинов огорчен от постъпката на най-близките си

Златка Райкова и Благой Георгиев продължават да разиграват театъра около своята връзка, забеляза репортер на LifeOnline.bg, а вече се понесоха слухове, че очакват бебе. Двамата сами си пускат клюките за себе си, а най-новата е че искат да имат свое дете.

Джизъса има три деца от две различни жени, които се отглеждат от майките, а желанието му да се размножава не било утихнало. Плеймейтката пък никога не  се е стремила да гради имидж да сериозна омъжена жена, нито е копняла да ражда и възпитава наследници, но ето че рекламата я прунуждава да внушава и това.

Класическата двойка, плеймейтка – футболист афишира любовта си и съвместно съжителство, което от много медии беше сметнато за прах в очите, тъй като Благо бил само алиби за богатите любовници на Златката.

Осквернителят на Колизеума имаше авантюра с Гери-Никол по-рано през годината, но родителите на 20-годишната  лолитка  се намесиха и го пропъдиха. Тогава той бързо се ориентира към Златка, която вложи хонорара си от Капките в просторно жилище, в което се подслони Джизъса.

Междувременно бившият на Райкова- ММА боецът Георги Валентинов проплака, че е много огорчен от изневерите на русата си годеница. Тя го окичи с огромни рога, макар че прие предложението  му за брак в национален ефир.

Той наивно разсъждавал: „Златка е голямо разочарование за мен. Мислех, че любовта ни е истинска, че се обичаме повече от всичко, но явно не е било така. Държа да знае, че е грях да се подиграваш с чувствата на хората“, казва Жоро.

Той се ядосва, че бил сляп за десетките предупреждения  на свои авери каква всъщност е Златка и сочените от тях нейни изневери, цитира седмичник „ХотАрена“.

Валентинов е разочарован и от Благо с когото бяха близки приятели, а той му заби нож в гърба по толкова подъл начин.

Благой също е известен със слабите си ангели. Докато първата му съпруга Христина беше бременна с дъщеря им, той мачкаше чаршафите с певицата Лияна.

После се наложи да остави Лияна, заради Махмуд, който го заплаши със смърт, ако продължава да се занимава с нея. Благо се върна при жена си, обаче изневерите му нямаха край и Христина го натири. 

Последва брака му с рускинята Есмер, но и тя не издържа дълго да носи рога и го изгони след 2 години брак, забранявайки му да се вижда със сина им Елай.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати