Меню

Избрани новини

Клюкарник

Бившият на Златка: Съжалявам, че не послушах приятелите си що за стока е!

Георги Валентинов огорчен от постъпката на най-близките си

Златка Райкова и Благой Георгиев продължават да разиграват театъра около своята връзка, забеляза репортер на LifeOnline.bg, а вече се понесоха слухове, че очакват бебе. Двамата сами си пускат клюките за себе си, а най-новата е че искат да имат свое дете.

Джизъса има три деца от две различни жени, които се отглеждат от майките, а желанието му да се размножава не било утихнало. Плеймейтката пък никога не  се е стремила да гради имидж да сериозна омъжена жена, нито е копняла да ражда и възпитава наследници, но ето че рекламата я прунуждава да внушава и това.

Класическата двойка, плеймейтка – футболист афишира любовта си и съвместно съжителство, което от много медии беше сметнато за прах в очите, тъй като Благо бил само алиби за богатите любовници на Златката.

Осквернителят на Колизеума имаше авантюра с Гери-Никол по-рано през годината, но родителите на 20-годишната  лолитка  се намесиха и го пропъдиха. Тогава той бързо се ориентира към Златка, която вложи хонорара си от Капките в просторно жилище, в което се подслони Джизъса.

Междувременно бившият на Райкова- ММА боецът Георги Валентинов проплака, че е много огорчен от изневерите на русата си годеница. Тя го окичи с огромни рога, макар че прие предложението  му за брак в национален ефир.

Той наивно разсъждавал: „Златка е голямо разочарование за мен. Мислех, че любовта ни е истинска, че се обичаме повече от всичко, но явно не е било така. Държа да знае, че е грях да се подиграваш с чувствата на хората“, казва Жоро.

Той се ядосва, че бил сляп за десетките предупреждения  на свои авери каква всъщност е Златка и сочените от тях нейни изневери, цитира седмичник „ХотАрена“.

Валентинов е разочарован и от Благо с когото бяха близки приятели, а той му заби нож в гърба по толкова подъл начин.

Благой също е известен със слабите си ангели. Докато първата му съпруга Христина беше бременна с дъщеря им, той мачкаше чаршафите с певицата Лияна.

После се наложи да остави Лияна, заради Махмуд, който го заплаши със смърт, ако продължава да се занимава с нея. Благо се върна при жена си, обаче изневерите му нямаха край и Христина го натири. 

Последва брака му с рускинята Есмер, но и тя не издържа дълго да носи рога и го изгони след 2 години брак, забранявайки му да се вижда със сина им Елай.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На кой от изброените тв риалити формати сте фен?

През новия пролетен сезон телевизиите ще ни залеят с много риалити програми и предавания. За кое от тях ще отделите от свободното си време и ще гледате с удоволствие?

 

Покажи резултати