Меню

Избрани новини

Пикантерии

На съд за клевета! Тези думи на Шеф Петров вбесиха продуцента на „Биг Брадър“! Готвачът сърдит, че не го поканили (снимки)

Плюс още разкрития за скандала Тушев - Петров

От началото на октомври във Фейсбук се вихри задочна война между продуцента на „Биг БрадърРадослав Тушев и бившият ВИП съквартирант шеф Борис Петров, забеляза репортер на LifeOnline.bg.

Кога и къде точно започва раздора между продуцент и участник не е съвсем ясно, но готвачът явно нещо не е доволен от управителя на „Олд Скул“, компанията която осъществява проекта „ВИП Брадър“.

На 9 октомври в изблик на проблясък Борис Петров написа в профила си във Фейсбук:

 „ЛЕЛЕ… АЗ завеждам кастинга за „Ол Старс на Биг Брадър“… Уж случайно, всички поканени ми се обаждат да питат…дали случайно аз… Така-малко тра-ла-ла… Спокойно няма да Влизам… Обидих нежното сърце на иначе смелия и страшен „Ботуш“ (билите знаят, че кастинга 50% се формира на лична симпатия)… пък и той няма пари за шефа!

Ще има всели хора и общо взето ще е позитивен Ол Старс, за да изкупят мазеляка който ще сътворят във ВИП-а! Не се притеснявайте, Шефа си е в ресторанта… ПОДПИСВАЙТЕ!

…. Ама ако влезна нали знаете, че ще има танци… Чакай да не кажат, че си правя реклама с тях… Защото не искат да кажат, кой с кой си прави реклама и не обявят рейтинга от Европа и Америка на Вип-а 2017.“, писка шефа като ощипана мома.

Че Петров е ядосан много на Тушев се видя и от коментар на готвача под пост на Николета Лозанова, написан непосредствено след изгонването на Валентин Кулагин.

В безсмисленото си словоблудство музата на националите се опитва да изпъкне говорейки нещо за истински победител.

Петров не обръща внимание на цялата небивалица споделена гордо от плеймейтката, а се вглъбява в думата „победител“, като заковава: „…победител е който реши Тушева“ и на долен ред допълва или праха му, слова, с които очевидно желае да засегне продуцента на тема сексуална принадлежност и пристрастеност.


Писанията на гурме фанатика не остават незабелязани, макар и да са под формата на коментари към чужди постове. По аналогичен начин и Радо Тушев отвръща на удара „под кръста“, като под чужд пост коментира темата, която директно не е свързана с Петров, но се касае до обитателите на ВИП имението. Без да споменава конкретно име, продуцентът споделя за мераклия за участие в предаването:

„Единият сам се предлага да влиза в All Stars. Скъса се да звъни. За смехотворни пари… не му помня името.“, пише кукловодът на зрелищното риалити, а в думите му потребителите разпознават именно властелинът на молекулярната кухня.

В друг Фейсбук пост, свързан с евентуалното си участие в играта, кулинарният корифей опровергава публикация твърдяща, че е поискал 185 хиляди. Там препенващият зрял фасул призна, че е вбесил „нежното сърце на продуцентите“ с поискан рекорден хонорар, който му бил отказан, заради нанесени обиди.

В свой коментар под написаното, господаря на тиганите разваля част от изненадите подготвени от продуцентите в предстоящият All Stars сезон, издавайки част от потенциалните участници:

„Плюс това нямат нужда от мен, както и аз от тях! Мегз – Миглена Каканашева да продава роклите, Джулката Детокс, а за Даниел Петканов си е съдба… Сватбата, после Раждането и накрая …… това е ТВ живота…

Някоя бивша Мис, Артист който пее Джо Кокър, гаджето на нашия Ален Дeлон, част от снимка в Кокаляне и те така……. Приятно гледане!!!“, изказва част от бъдещото попълнение на Къщата шеф Петров.

От думите му става ясно, че в кастинга влизат Мегз, Джулиана Гани и Даниел Петканов. Предполага се, че „Бившата Мис“ е Жени Калканджиева, родният Ален Делон както всички знаем е Стефан Данаилов, и най-вероятно неговата бивша приятелка Надя от Елит е спряганото му „гадже“.

„Снимката в Кокаляне“ може и да намеква за Катерина Евро, която както е известно, от години живее в софийското село, предполагат анализаторите на думите на шефа.

Кой трябва да спечели „ВИП Брадър“ според вас?

Кулинарните монолози издаващи тайни от чуждата кухня, не оставят грам съмнение, че той сериозно е влошил отношенията си с шефовете на предаването, а те повече не възнамеряват да търпят ексцентричните начини за привличане на внимание на Петров.

Доказателството идва с нещо, което готвачът сподели, а малко по-късно изтри. Става въпрос за две писма, с които Радослав Тушев, го предупреждава, че възнамерява да си търси правата пред Темида, заради накърнено достойнство и уронване на престижа.

Само репортер на LifeOnline.bg успя да се сдобие с факсимиле на оригиналния Фейсбук пост на шефа, в него той споделя и двете писма от продуцента.


„Понеже аз си мисля, че съм направил повече за продукцията на Олд Старс, отколкото тя за мен. Понеже мисля, че през цялото си участие се държах професионално искам да уточня! Не съм имал оферта за ВИП Брадър! По повод глупостите, които се пишат, че съм искал купища пари от продуцентите на Биг Брадър искам да кажа, че ЕДИНСТВЕНАТА ОФЕРТА която съм получил е тези две писма за „затваряне на устата“ ни… въпреки че аз ги приемам като цензура на не знам какво. Сега кой лъже и чии мазни петна изплуват…??? Единственото което имам след няколко шеги РАДО ТУШЕВ по повод Кулагин, същият ме блокира и ми изпрати тези писма!“, обяснява се шеф Петров и споделя снимки на предупредителните писма.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати