Меню

Избрани новини

Клюкарник

От понеделник Ричард е на трудовата борса! Мистъра е вече безработен – уволниха го!

Заради негативния имидж, който си спечели, договора на жалкия Рич е прекратен

След вероятното си изгонване от „ВИП Брадър“в понеделник на Ричард Величков ще му се наложи да се запише на трудовата борса, тъй като вече е безработен, научи репортер на LifeOnline.bg.

Осъществяването на плановете му да стане милионер със солиден публичен бекграунд обаче ще трябва да почакат.

Представителят на Мадан в играта за известни е уволнен от фитнес залата, в която работеше като инструктор, заради сриване на имиджа на клуба.

Собственикът не желаел до себе си „супер жалък“ инструктор, който си прави реклама на гърба на жените.

От управата на залата се изнервили, че най-ниският „Мистър“ в историята на конкурсите за красота може да падне толкова ниско и да ръси глупост след глупост, която после зрителите свързват с техния бизнес.

Позорният образ на Величков дори вдъхнови песента „Супер жалък“, която вече е с рекорден брой гледания в интернет.

Жалките напъни на Ричи да спечели на всяка цена го направи главен герой на поредица от унизителни вицове и колажи.

Всички тези събития наложили прекратяване на трудовия договор на бъдещия милионер, който е в неведение за случващото се навън и все още живее с илюзията, че ще излезе като истински герой от предаването.

В своята визитка Величков сподели амбицията си да стане известен и мечтата си да го познават и спират за автографи на улицата.

„Всички най-красиви жени ги тренирам аз. Много амбициозен човек съм. Целта ми е догодина да съм най-известният треньор в България“, заяви Ричи, а зрителите през смях коментират, че вече е постигнал целта.

Стана най-известният инструктор у нас, но не с добро, а с палячовщина. Никой мъж няма да пусне жена си да тренира при него и именно това е сред основните аргументи за изгонването му от фитнеса, където работеше“, обяснява източник на „Уикенд“.

Очаквайте вафлите на Ричард Величков - Супер ЖалкиКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза