Меню

Избрани новини

Риалити

Зрителите изгониха Розмари Тишер! Тя прецака Ричард! (видео)

Мижитурката се сви на дивана при тръгването й

Въпреки, че бе призован от фолк певицата Кали да спаси Розмари отказвайки се от имунитета си и да напусне шоуто, Ричард от Мадан не се поколеба да пожертва „любимата“ си и да я остави на зрителите, които логично я изпратиха с първия полет за Германия, видя репортер на LifeOnline.bg.

Тя е поредния изгонен малко преди финала и то в безсилната конкуренция на Стефан и Петко.

Водещият Ники Кънчев съобщи, че лидерите на двата лагера са събрали еднакъв зрителски вот, докато манекенката на Ивет Фешън е с по-нисък от техния рейтинг.

Пожизнената Мис България Евгения Калканджиева защитаваше Петко страстно и на моменти повиши глас в студиото на лайфа на Биг Брадър. Розмари разчиташе на шефката си Ивет Грригорова, която зае странната защитна теория, че нейната подопечна не е това, което изглежда в шоуто, с което всъщност я закопа.

Въпросът на седмицата – Правила ли е Розмари секс с Ричард в Къщата, остана без ясен отговор.

Ричард пък се вълнуваше през последните дни единствено дали ще успее да се докопа до поредния щит. Той се опита да подработи първо Стефан, подмятайки му по детски, че за него ще е хубаво, ако получи защита.

Розмари също претърпя опит за предизвикванене на снизходителност на жалкия манипулатор, а до Петко Ричи така и не стигна, защото беше зает да се мазни на Рози.Това обаче въобще не помогна на най-ниския „Мистър“ в историята на конкурсите за красота.

Красавицата го остави на милостта на номинациите като закичи със застраховка на Ваня Костова.

Звездата от “Тоника” подкрепяше Тишер до последно и затова бе възнаградена с имунизация.

"Ричи трябва да е мъж и да се справя сам", отсече изгонената съквартирантка.

"В Къщата всичко е много различно. Човек не може да съди затова какво се случва, ако не е вътре в нея", презастрахова се на финала си във "ВИП Брадър" Розмари, като думите бяха явен опит да хвърли светлина по темата отдавала ли се е на плътски удоволствия с фитнес инструктора, който за капак се кълнеше в майка си, че са го направили поне три пъти.Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати