Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Куче влачи кокъл! Скандалът с Мегз се разраства!

Жената на любовникът й проговори: Миглена иска да обсеби семейните ни фирми

Чутовен скандал гръмна с дизайнерката Миглена Каканашева и опита й да измами лизинговото дружество, към което е изплащала на вноски джипът си "Мерцедес G 350".

Тъй като Мегз е имала затруднения с изплащането на возилото, тя и приятелят й Румен Рончев решили да инсценират кражбата на джипа, като се обяви пред компетентните органи, че е откраднат.

Според събраните доказателства, дизайнерката убедила братовчед си Антон Лесов и приятеля си да осъществят предварително замисления план за обсебването на автомобила и обявяването му за откраднат.

След проведено разследване, джипът "Мерцедес G 350" е открит в двор на имот на роднина на 33-годишния Антон Лесов в района на град Раковски.

Колата е върната на лизинговото дружество, но без оригиналния двигател, за който е установено, че е бил подменен, пише novinite.eu.

Пловдивският районен съд остави за постоянно в ареста бизнесмена Румен Рончев, който бе задържан и обвинен за обсебване и кражба на луксозния джип.

Мегз обаче бе освободена от ареста срещу парична гаранция в размер на 10 хил. лева, а братовчед й Лесов е с мярка за неотклонение "подписка".

Пред магистратите Рончев заяви, че е натопен, а жена му - Зорница която също беше в съдебната зала, каза, че Каканашева е бивша любовница на мъжа й и че в момента дизайнерката е обсебила офиса на семейната им фирма и не пуска никого там.

Жената е убедена, че съпругът й е нагласен в престъпната схема и че Каканашева, докато той е в ареста, се опитва, чрез измама, да придобие 51% от семейните им фирми.

 


 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати