Меню

Избрани новини

Ексклузивно

Куче влачи кокъл! Скандалът с Мегз се разраства!

Жената на любовникът й проговори: Миглена иска да обсеби семейните ни фирми

Чутовен скандал гръмна с дизайнерката Миглена Каканашева и опита й да измами лизинговото дружество, към което е изплащала на вноски джипът си "Мерцедес G 350".

Тъй като Мегз е имала затруднения с изплащането на возилото, тя и приятелят й Румен Рончев решили да инсценират кражбата на джипа, като се обяви пред компетентните органи, че е откраднат.

Според събраните доказателства, дизайнерката убедила братовчед си Антон Лесов и приятеля си да осъществят предварително замисления план за обсебването на автомобила и обявяването му за откраднат.

След проведено разследване, джипът "Мерцедес G 350" е открит в двор на имот на роднина на 33-годишния Антон Лесов в района на град Раковски.

Колата е върната на лизинговото дружество, но без оригиналния двигател, за който е установено, че е бил подменен, пише novinite.eu.

Пловдивският районен съд остави за постоянно в ареста бизнесмена Румен Рончев, който бе задържан и обвинен за обсебване и кражба на луксозния джип.

Мегз обаче бе освободена от ареста срещу парична гаранция в размер на 10 хил. лева, а братовчед й Лесов е с мярка за неотклонение "подписка".

Пред магистратите Рончев заяви, че е натопен, а жена му - Зорница която също беше в съдебната зала, каза, че Каканашева е бивша любовница на мъжа й и че в момента дизайнерката е обсебила офиса на семейната им фирма и не пуска никого там.

Жената е убедена, че съпругът й е нагласен в престъпната схема и че Каканашева, докато той е в ареста, се опитва, чрез измама, да придобие 51% от семейните им фирми.

 


 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Кое от актуалните риалити предавания следите с интерес?

 

Покажи резултати