Меню

Избрани новини

Пикантерии

Мегз припадна в съда, след като обявиха, че оставят приятелят й в ареста

От напрежение и неудобство модистката загуби почва под краката си

Днес на заседание на Окръжния съд в Пловдив, магистратите решиха да оставят соченият за любовник на дизайнерката Мегз - Румен Рончев в ареста.

След обявяването на съдебното решение Миглена Каканашева, която шокира с появяването си в съдебната зала, припадна и се наложи да бъде свестявана с вода.

Присъстващи извикаха и линейка, но тримата гардове на Каканашева я отказаха с обяснението, че те ще се погрижат за нея.

Съдът само потвърди решението на предходната инстанция, тъй като според тях може да се направи обосновано предположение, че бизнесменът е съпричастен към деянието.

Рончев бе задържан по обвинение на прокуратурата за обсебване в големи размери.

Самата Мегз също е обвинена от районната прокуратура в Пловдив за същото престъпление, но бе пусната на свобода с парична гаранция от 10 000 лева.

Скандалът избухна след като стана ясно, че през месец септември миналата година 28-годишната дизайнерка е органзирала обсебването на собственият си джип марка "Мерцедес", тъй като не е успявала да си погасява вноските по лизинга.

За целта е склонила приятелят си транспортния бос Румен Рончев и 33 - годишния си братовчед Антон Лесов да извършат деянието.

Джипът е бил открит в двор на роднина на Лесов, но с подменен двигател.

Возилото е върнато на лизинговата компания.

Според адвокатите на Рончев няма никакви доказателства, че клиентът им е замесен, защото договорът с лизинговото дружество е на името на Мегз. Бизнесменът не е карал джипа, нито го е притежавал. 

Самият Рончев помоли за по-лека мярка и обеща, че няма да се укрива и ще съдейства на полицията. Той бил притеснен за бизнеса си, който в негово отсъствие западал.

Въпреки исканията му, съдът го остави в ареста. Определението е окончателно.

След припадъка на Мегз, съпругата на Рончев - Зорница, която също е била в съдебната зала е заявила, че това са поредните циркове на дизайнерката.
Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза