Меню

Избрани новини

Риалити

Заради пиянските скандали изгониха Жени Калканджиева! (видео)

Започнаха снимките на сериала в Къщата – Емануела и Благо са влюбени

Модната шефка Жени Калканджиева приключи с участието си в „Биг Брадър: Most Wanted” на седмия ден от влизането си в Къщата, видя репортер на LifeOnline.bg.

Седемте дни, тя прекара в юнашки запои и пиянски скандали, като зрителите най-често я виждаха да спори на висок тон, основно на маса и с чашка в или цигара в ръка.

Бившата красавица натрупа негативи и гръмогласните нощни сбирки, които пречеха на останалите съквартиранти да си почиват пълноценно.

Благодарение на безпардонното си отношение тя натрупа достатъчно номинации за да бъде застрашена и светкавино освободена от ангажимент към продукцията.

Кой заслужава да победи в Big Brother Most Wanted?

Снощи в живото предаване бяха излъчени номинациите на съквартирантите на запис, а самите те имаха възможност да ги гледат. Зрителите пък имаха по-малко от час за да изритат най-отегчителният за тях персонаж. Номинирани бяха още Никита Джонсън, Албена Вулева, Весела Нейнски и Стойко Сакалиев.

Вотът реши, Къщата да напусне именно бившата "Мис България".

Новината бе посрещната с мълчание от всички, а Калканджиева се опита да демонстрира добро настроение и успокои съквартирантите, че с радост се прибира при мъжа и детето си, но очевидно бе изненадана.

Калканджиева реши да защити от изгонване със шит Златка и Благо. 

От всички 13 съквартиранти номинация не получиха само Емануела, Златка и Благой.

Стоян Роянов Я-Я постави пореден прецедент във формата, след като трудно успя да мотивира номинациите си. Биг Брадър го вика и връща на няколко пъти, защото Я-Я искаше да номинира на сляпо без да може да се мотивира.

После музикантът се оплете в обясненията си и разсърди Биг Брадър от нерви. Заради нарушаването на основното правило, топлата вода за съквартирантите спря за неопределен период.


В момента съквартирантите са се заели да подготвят сериал, което се превърна в традиция за формата. От вътрешен източник, репортер на LifeOnline.bg научи, че в сюжета Емануела и Благо имат главни роли, като разбира се сценаристите отново са ги събрали като двойка.

 Коментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза