Меню

Избрани новини

Риалити

След Брадъра Божана влиза в ново риалити

Финалистката от ВИП Брадър и победител в „Мастършеф“ влиза в поредно тв шоу

Божана Кацарова влиза в кухнята на ада, пише HotArena. Ексцентричната готвачка, която побърква участниците във „ВИП Брадър”, става част от екипа на Виктор Ангелов в „Хелс китчен".

За предстоящия сезон шеф Ангелов има възможност да избере двама помощници, които да му помагат в предаването. Божана става ководещ и асистент на шеф Ангелов във формата, издават приятели на кралицата на изомалта.

Участието на Кацарова във „ВИП Брадър” всъщност е с цел тя да бъде представена като новото лице на NOVA. От телевизията били категорични, че е безкрайно неприемливо да приемат в ефира си победител от формат на конкурентна телевизия и затова я вкарали в шоуто.

В Предаването кулинарната фурия демонстрира богата обща култура и интелект, както и непримирим и избухлив нрав.

По библията на американския формат, шеф Гордън Рамзи има право да подбере двама основни готвачи — мъж и жена, а в нашенската версия, шеф Ангелов се спря именно на Божана за асистент и ръководител на женския тим в Къщата.

От конкурентното предаване на bTV „Мастършеф” са готови за поредният сезон, който ще бъде съсредоточен върху молекулярната кухня.
Шеф Георги Бойков, който е сред водещите специалисти в този стил на приготвяне на храната, ще задава част от задачите на състезателите.

Кулинарният магьосник познава със затворени очи над 50 различни храни само по вкуса им, а на състезание в Пловдив успя да приготви 17 ястия за 34 минути.

Затова и сега е подготвил достойни предизвикателства за участниците, които мечтаят да грабнат наградата от 100 000 лева.

А на тях ще им се наложи да покажат висш пилотаж, талант и умения да променят структурата на храните.

Източник ХотАренаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

Къде ще посрещнете Нова Година?

 

Покажи резултати