Меню

Избрани новини

Риалити

След Брадъра Божана влиза в ново риалити

Финалистката от ВИП Брадър и победител в „Мастършеф“ влиза в поредно тв шоу

Божана Кацарова влиза в кухнята на ада, пише HotArena. Ексцентричната готвачка, която побърква участниците във „ВИП Брадър”, става част от екипа на Виктор Ангелов в „Хелс китчен".

За предстоящия сезон шеф Ангелов има възможност да избере двама помощници, които да му помагат в предаването. Божана става ководещ и асистент на шеф Ангелов във формата, издават приятели на кралицата на изомалта.

Участието на Кацарова във „ВИП Брадър” всъщност е с цел тя да бъде представена като новото лице на NOVA. От телевизията били категорични, че е безкрайно неприемливо да приемат в ефира си победител от формат на конкурентна телевизия и затова я вкарали в шоуто.

В Предаването кулинарната фурия демонстрира богата обща култура и интелект, както и непримирим и избухлив нрав.

По библията на американския формат, шеф Гордън Рамзи има право да подбере двама основни готвачи — мъж и жена, а в нашенската версия, шеф Ангелов се спря именно на Божана за асистент и ръководител на женския тим в Къщата.

От конкурентното предаване на bTV „Мастършеф” са готови за поредният сезон, който ще бъде съсредоточен върху молекулярната кухня.
Шеф Георги Бойков, който е сред водещите специалисти в този стил на приготвяне на храната, ще задава част от задачите на състезателите.

Кулинарният магьосник познава със затворени очи над 50 различни храни само по вкуса им, а на състезание в Пловдив успя да приготви 17 ястия за 34 минути.

Затова и сега е подготвил достойни предизвикателства за участниците, които мечтаят да грабнат наградата от 100 000 лева.

А на тях ще им се наложи да покажат висш пилотаж, талант и умения да променят структурата на храните.

Източник ХотАренаКоментари (0)

Няма коментари.

Добави коментар


Попитай Елза

На коя от топ дестинациите бихте почивали през зимата?

Азия, Карибския регион или Мексико са ви на сърце

 

Покажи резултати